Sayfa 516/928 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. gübretaş büyüme hedefinden vazgeçince cazipliğini yitirdi.....borsada cazip şirket olman için;

**** sürekli büyüme
    **** düzenli temettü
    **** karda stabilite
    **** bedelsiz sermaye artırma

bunlar gerçek yatırımcı için olmazsa olmaz parametreler.....gübretaş da 4 ü de vardı şuan 4 ü de yok....

2. Kozal 2017 faaliyet raporunu incelerseniz söğüt sahasındaki altının görünür rezervi oranı yüksek... Kozalın elindeki sahalardaki rezerve göre yüzde 30 dan fazla paya sahip ... Ytd

3. Ambargo konusu ise ayrı bir muamma... Önemli olan razi nin hangi Ülkelere mal sattığı ... Hindistan önemli diye biliyorum ... Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by COALX Yazıyı Oku
    Kozal 2017 faaliyet raporunu incelerseniz söğüt sahasındaki altının görünür rezervi oranı yüksek... Kozalın elindeki sahalardaki rezerve göre yüzde 30 dan fazla paya sahip ... Ytd
    eski ortak bilecik madeni tenörü kalitesi iyi bir ocak sahası....daha önce yazmıştım 897000 ons altın rezervli yaklaşık hesapla 20 ton altın var....burası alınacak diye bu hissede yıllarca beklenmez....normal şartlarda şirket performansı iyi olacak o da yandan ayrı bir hikaye o zaman düşünülür....hisse spekülatif yükselebilir bistte bunun örnekleri çok yakın zamanda kalkınma bankası var ama sonuçta yatırım bu değil benim mantıkta....

5.  Alıntı Originally Posted by COALX Yazıyı Oku
    Ambargo konusu ise ayrı bir muamma... Önemli olan razi nin hangi Ülkelere mal sattığı ... Hindistan önemli diye biliyorum ... Ytd
    Ambargo muafiyeti bankalara geldi bize faydası olsa keşke...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by COALX Yazıyı Oku
    Ambargo konusu ise ayrı bir muamma... Önemli olan razi nin hangi Ülkelere mal sattığı ... Hindistan önemli diye biliyorum ... Ytd
    iran tarafı bana göre düzelecek gübretaş tarafı bozulacak kur kaynaklı....toplamda bakacağız ne olacak.....türkiye tarafı kurdan iyi dayak yiyor....malı pahalı satsa vatandaşın alım gücü yok...ucuz satsa kar marjı düşük...fosfat yatırımı yapmayarak şirkete büyük zarar verdiler....

7. Gübreye yarar bi açıklama gelirmi...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Abd, türk bakanları yaptırım listesinden çıkardı -bn

Sayfa 516/928 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •