Apaçık ortada hissenin çıkmasını istemiyorlar.her türlü frenliyorlar.bir amaçları var elbet anlaşılacak.kufrederek seyrediyorum
Apaçık ortada hissenin çıkmasını istemiyorlar.her türlü frenliyorlar.bir amaçları var elbet anlaşılacak.kufrederek seyrediyorum
Ortalamalarını bilmem ama niyetleri kötü borsa düşerken dörtnala aşağı gidiyor çıkarken bile düşüyor neredeyse bi kavga var patron ve spek arasında diğerleri de ayak uyduruyor bu kadar olmaz bu hisse toplanmıyor dağıtılıyor artık eminim çünkü saklama oranları değişmiyor hep birbirini frenliyorlar sanki birşeyler olacak fitili kim ateşleyecek onu bekliyorlar olumlu olalım da nereye kadar yatırım tavsiyesi değildir....
Nolduysa ekstradan çıkan 2.5 milyon lot ile başladığı kanaatindeyim
birçok kez safkar aldım sattım en son 1.86 dan vermiştim 1.37 gelirse alırım diyordum ama 1.47 lere kadar sarktı ve gelmedi
bundan sonra gelirse alır mıyım zor kasım da tek fiyata girecek
tek fiyatta işlwm yapmak zordur
belki bu tarihe kadar 1.92 yapar da geçerse 2.40 görür Ama bu mecraa başka spek ne derse o olur
Borsa İstanbul; Akbank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, VakıfBank ve Yapı Kredi hisselerinde bugünden itibaren açığa satış yasağı getirdi. du bakali ne olcek. 3ncü dalga mı?
Bu hisse bitmiştir benim gözümde bunlar ocakta gib e falan giremez çünkü sanki Trump safları bitirin demiş gibi hareket ediyor patron ve spek yabancı yatırımcı sıfır bi de hissede bu hızla 1 liranın altına iner borsanın tozlu raflarına gider benim ne umudum ne beklentim kaldı bu hissede yatırım tavsiyesi değildir....
Ali arkadasim anla artık düşüşü fırsat bilip hep aşağılarda kalmasını isteyen bir kesim var. Söyleyecek kelime bulamiyorum.
Yer İmleri