Sayfa 517/775 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Apaçık ortada hissenin çıkmasını istemiyorlar.her türlü frenliyorlar.bir amaçları var elbet anlaşılacak.kufrederek seyrediyorum

2.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Apaçık ortada hissenin çıkmasını istemiyorlar.her türlü frenliyorlar.bir amaçları var elbet anlaşılacak.kufrederek seyrediyorum
    adamların 2019 ortalaması 1,97 ve zararına mal satıyorlar okul cocuklugu yapacaklar.. bunlar hala patronun 2.5 milyon cıkardıgı hisseden dolayı soktu bunlara safkar onun derdindeler. demekki adam soktugu yere saglam sokmus...

3. Ortalamalarını bilmem ama niyetleri kötü borsa düşerken dörtnala aşağı gidiyor çıkarken bile düşüyor neredeyse bi kavga var patron ve spek arasında diğerleri de ayak uyduruyor bu kadar olmaz bu hisse toplanmıyor dağıtılıyor artık eminim çünkü saklama oranları değişmiyor hep birbirini frenliyorlar sanki birşeyler olacak fitili kim ateşleyecek onu bekliyorlar olumlu olalım da nereye kadar yatırım tavsiyesi değildir....

4. Nolduysa ekstradan çıkan 2.5 milyon lot ile başladığı kanaatindeyim

5. birçok kez safkar aldım sattım en son 1.86 dan vermiştim 1.37 gelirse alırım diyordum ama 1.47 lere kadar sarktı ve gelmedi
    bundan sonra gelirse alır mıyım zor kasım da tek fiyata girecek
    tek fiyatta işlwm yapmak zordur
    belki bu tarihe kadar 1.92 yapar da geçerse 2.40 görür Ama bu mecraa başka spek ne derse o olur

Borsa İstanbul; Akbank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, VakıfBank ve Yapı Kredi hisselerinde bugünden itibaren açığa satış yasağı getirdi. du bakali ne olcek. 3ncü dalga mı?

7. Bu hisse bitmiştir benim gözümde bunlar ocakta gib e falan giremez çünkü sanki Trump safları bitirin demiş gibi hareket ediyor patron ve spek yabancı yatırımcı sıfır bi de hissede bu hızla 1 liranın altına iner borsanın tozlu raflarına gider benim ne umudum ne beklentim kaldı bu hissede yatırım tavsiyesi değildir....

8. Ali arkadasim anla artık düşüşü fırsat bilip hep aşağılarda kalmasını isteyen bir kesim var. Söyleyecek kelime bulamiyorum.

Sayfa 517/775 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •