burası borsa olumlu haberler hisse zirveye gidince yapılır kimse olumsuz düşünmez .hisse bir yıldan fazla 6 tl ile 9 tl arası kaldı .çok ucuz demediler .hisse 15 den halka arz oldu demediler .battık batıyoruz .içi boş .nerden bulastık bu hisseye twıtırdada burdada kimse hissemiz dibin dibinde demedi .hisse şu an yüzde 550 pirim yapmış 6 tl den 33 tl olmuş .diger zirve .45 84. yüzde 750 pirim demek .burda her an bir sey ola bilir dedinmi yandın burası borsa her sey olur .şimdi hiç olumsuzluk düşünmüyorlar.buda yanlış.evet bende hisseye inanıyorum ama öyle twıtırda ve burda yazanlar gibi düşüncem yok.bekliyorum.çok uyumsuz olursa verir çıkarım ytapıcak bir sey yok.yalnız becerene helal olsun güzel marj bırakıyor al sat yapan becere bilen ben becere medigimden .yapanı takdir ediyorum stem etmiyorum .karıda zararıda kendi çekiyor.karar kendinin.inş güzel olucaz bu hafta akmı karamı belli olur saat 14 dede merkez bankası açıklaması var trabzon limanını etkilermi etkilemez ama kullanır spekkkkk
Yer İmleri