Sayfa 517/1252 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Türkiyede ben hayatım boyunca bankalarda ki mevduata banka batması dışında devletin el koymasını görmedim. (Hırsız uğursuz değilseniz ) Ha şimdi işler başka bu olur diyen de var, hatta her gün çoğalıyor, bu durum hasıl olursa kasalarıda zorla açtırırlar gibi daha vahim senaryolar üretenlerde var.
    tasarruflara kısıtlama/bloke getirebilir.. imar bankası dışında türkiye de ve dünya da hiç bir mevduat bankasında tasarruflar gasp edilmedi.. ve bundan sonra bende böyle birşeyin olacağını düşünmüyorum..

ama zorunda kalınırsa bireysel tasarruflar da böyle birşey yapabilirler, şirketler-kurumlar filan yapılmaz zaten.

2.  Alıntı Originally Posted by erenler Yazıyı Oku
    Peki bir de değerli arkadaşlar, banka hesaplarına kısıtlama, sınırlandırma vb getirilebildiğine sonuçta şahit olduk yakın geçmişte, yunanistan vb..

bu kiralık kasarlarda da olası bir kötü senaryoda, erişimin kısıtlanması gibi bir şey hiç yaşanmış mıdır/yaşanabilir mi, fikri olan var mı acaba?

reis başkanın keyfine bağlı....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. ekranlarda ekonomistler gülücük saçıyor dolar altılı ganyana koşuyor ovp aşağıya ovp yukarıya herşeyi ovp ye bıraktık hadi hayırlısı

4. ICBC den USD %4,90 kampanyası için hesap açmıştım....120 günlük kampanya idi....32 GÜNLÜK BAĞLADIK..bitince tekrar bağlanacak ve 120 güne tamamlanacak idi...şimdi ICBC oranı 4,75 e düşürmüş ve mt hesap dönüşünde 4,75 den bağlarız dedi..

sizce saçma değil mi?

bu kampanyalar hep bu tarz mı oluyor? 3 aylık şunu veriyoruz kampanyası deseler daha doğru olmaz mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    ICBC den USD %4,90 kampanyası için hesap açmıştım....120 günlük kampanya idi....32 GÜNLÜK BAĞLADIK..bitince tekrar bağlanacak ve 120 güne tamamlanacak idi...şimdi ICBC oranı 4,75 e düşürmüş ve mt hesap dönüşünde 4,75 den bağlarız dedi..

sizce saçma değil mi?

bu kampanyalar hep bu tarz mı oluyor? 3 aylık şunu veriyoruz kampanyası deseler daha doğru olmaz mı ?

kampanya reklamının en alt satırında şu ifade yazar

Bankamız gerekli gördüğü hallerde faiz oranını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

yani doğal ilginç bir şey değil
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. ya iste boyle bu dolar dusmez hukumet politikası diyoruz yuksek kur bilerek yukselitiliyor alın size kanıt ...yandas kanalda yandas bir ekonomistin soyledigi ....gecmis yıllarda mb kurun yukselisine musade etmedi kur ne zaman kendini yukarı duzeltmeye kalksa enflasyon kaygısıyla faiz artırıp engel oldu ....buyrun enflasyonda dolar da kac olmus umurlarında degil .demekki mb ondan faiz artımrmadı gecen toplantıda .

7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    kampanya reklamının en alt satırında şu ifade yazar

Bankamız gerekli gördüğü hallerde faiz oranını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

yani doğal ilginç bir şey değil
    evet,tekrar baktım,aynen yazmışlar....ama biraz silik,beyaz renkte ,küçük harflerle...

neyse , biz de halk bankamıza geri döneriz..silik beyaz renkte ,küçük adımlarla...

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ekranlarda ekonomistler gülücük saçıyor dolar altılı ganyana koşuyor ovp aşağıya ovp yukarıya herşeyi ovp ye bıraktık hadi hayırlısı
    vatandaş umurlarında değil ki! zaten yandaşlar-zenginler dolarda, parası olan vatandaş ta dolara geçti/geçiyor, ALTTA KALANIN CANI ÇIKSIN MİSALİ OLDU.

Sayfa 517/1252 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •