E-Turuncu neden olmadı?
E-Turuncu'yu ya daha önce kullandınız (Şb.kayıtlı ilk Turuncu'yu daha önce kullanmak problem değil) ya da usul hatası yapıp E-Turuncu için ilk müracaatı internetten değil, Şb.den yapmış olabilirsiniz veyahut mt.niz sizden gıcık kapmış) ve işinize taş koymuş olabilir...
Abank'ın VOV Hesap var 60 gün, günlükde %14 veriyor (biraz pasifi var!)
60K +
32 gün için
tbank:
temdit : % 14
yeni giriş: % 14.5
Odeabank
temdit: % 14.4
yeni giriş: % 14.4
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Sessizlik, itiraz etmemek iftirayı kabulü anlamına gelebilir. Bu sebeple aleni bir şekilde İTİRAZ, HATTA İSYAN ETTİM.
Sözlerimin muhatabına gittiğini(Mehtap hanım lafım size değil.) düşünüyorum. Ancak aynı garabet mantığı halen devam edeceği kanaatindeyim. Zira 40 yaşına gelmiş ve hayatta 3 kuruş fazla para görmüş birisine hakikati izah etmek mümkün değildir.
Saygılarımı sunarım.
Ayrıca vade tarihimden itibaren 34 gün geçtikten sonra Aktif 14.30 faiz oranıyla yeniledim.
Son düzenleme : ayberk_08; 12-05-2017 saat: 13:35.
selamlar
temdit ne oluyor arkadaslar birisi acıklayabilir mi diye sormak istedim bir anda
Vakıfbank'dan USD için ilgili ve bilgili genç topikdaşlardan 3-4 gün önce güncel oran talep ettim ama buana kadar bir yanıt alamadım, bende dayanamadım aradım bankayı, önceden de dediğim gibi çok ama çok ketumlar, büyük mücadele sonucu % 4 civarı oranlarının olduğunu öğrenebildim; dolarsevenlerin bilgisine...
Yer İmleri