Sayfa 517/1002 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Benim hesaba göre RPD bin hisse si günlük %5 ama hisse oranını hesaplamadim

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Rpd hisse senedi kismi %6. Benim gozlemime gore turevde dogru pozisyon alirlarsa o zaman iyi getiriyor fon. Gun icinde ne yaptiklarini bilemiyoruz.

Ipb ve rpd tahmin edilmesi gercekten zor. Pair trade yogun kullaniyor olabilirler.

Ipb agresif, volatil bir fondu eskiden. Piyasada boyle bir fona ihtiyac vardi bence , gorunuse gore agresif yonetim tarzindan vazgectiler artik.

2.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Son dagilimlara gore bazi fonlarin hisse kisimlarinin saat 18 itibariyle tahmini getirileri;

GBC +0.07
    AOY -0.14
    TGR -0.56
    RPD -0.53
    IPB -0.80
    TGE +1.50

GBC
    geçen ayki dağılıma göre - 0,65 gösteriyor, anlaşılan bayağı bir değişiklik var, yeni dağılıma göre portföyü ben de güncelleyim, teşekkürler...

çok değişiklik yokmuş, sadece bir enstrüman çıkarmışlar, gerisi aynı, full altın ve gümüş ETF leri, aradaki fark 18.00 den sonraki düşüşten kaynaklıymış...

GBC an itibarıla - 0.55
    Son düzenleme : abelardousa; 10-09-2021 saat: 21:48.

3. Aslinda son dagilima gore pek bi degisiklik yok. GBC saat 18 degerine gore +0.07 gozukuyordu simdi -0.60 gozukuyor. Fon saat 17 ile 18 degerini baz aliyor diye biliyorum,yanlis biliyor olabilirim. Belkide 31 Agustos dan sonra degisiklik yapmis olabilirler tabi biz goremiyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Rpd hisse senedi kismi %6. Benim gozlemime gore turevde dogru pozisyon alirlarsa o zaman iyi getiriyor fon. Gun icinde ne yaptiklarini bilemiyoruz.

Ipb ve rpd tahmin edilmesi gercekten zor. Pair trade yogun kullaniyor olabilirler.

Ipb agresif, volatil bir fondu eskiden. Piyasada boyle bir fona ihtiyac vardi bence , gorunuse gore agresif yonetim tarzindan vazgectiler artik.
    IPB getiri tahmini ile ilgili düşüncem; endeks yatay veya az negatif ve hisseleri pozitif ise iyi getiri sağlıyor. Endeks pozitif ise viopdan zarar ettikleri için düşük getiri, endeks negatif ise vioptan kar ettikleri için endeksten az zarar şeklinde gerçekleşiyor kabaca.
    Son düzenleme : ozdess; 10-09-2021 saat: 22:44.

5. Ben 23 Eylül günü yani M.B faiz kara toplantisinde faizi indirecegini düşünüyorum. Bu yüzden bu tarihe kadar likitte kalarak dolar arbitraji yapmam kolay olacak. gerekirse erken davranacagim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Arkadaşlar sabahtan beri işcepten ppz (azimut para piyasası fonu) satış talimatı vermeye çalışıyorum, teknik neden deyip kabul etmiyor, denem için bir miktar alım talimatı vereyeim dedim onu da kabul etmedi.

Diğer fonların alım satımını kabul ediyor. PPZ fonunda işcepte aynı sorunu yaşayan başka arkadaş varmı acaba?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    [QUOTE=turali;5513051]Arkadaşlar sabahtan beri işcepten ppz (azimut para piyasası fonu) satış talimatı vermeye çalışıyorum, teknik neden deyip kabul etmiyor, denem için bir miktar alım talimatı vereyeim dedim onu da kabul etmedi.

Diğer fonların alım satımını kabul ediyor. PPZ fonunda işcepte aynı sorunu yaşayan başka arkadaş varmı acaba?

Şimdi deneme amaçlı fil ve eil alış talimatı vermek istedim, onları da kabul etmedi işcep. Yoksa artık sadece kendi para piyasası fonu 801i mi alıp satmaya karar verdiler nedir anlamadım...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. [QUOTE=turali;5513067]
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sabahtan beri işcepten ppz (azimut para piyasası fonu) satış talimatı vermeye çalışıyorum, teknik neden deyip kabul etmiyor, denem için bir miktar alım talimatı vereyeim dedim onu da kabul etmedi.

Şimdi deneme amaçlı fil ve eil alış talimatı vermek istedim, onları da kabul etmedi işcep. Yoksa artık sadece kendi para piyasası fonu 801i mi alıp satmaya karar verdiler nedir anlamadım...
    Portföydeki PPZ fonlarını da göremiyorum. Sabah satış da yapamadım . Azimut telefon numaralarından da ulaşılmıyor şirkete. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı?

Sayfa 517/1002 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •