Sayfa 517/532 ÝlkÝlk ... 17417467507515516517518519527 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 4,129 - 4,136 arasý.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by 1BRAH1M Yazýyý Oku
    Çaðrý fiyatý olarak belirlenen tutar 1.41585 usd. Dgzte yi almak için katlanýlan maliyet hesabý yaptý SPK. Baþýndan beri beklediðimiz1.35074 usd olarak da açýklayabilirdi. Bence oldukça adil bir karar. Bu iþin tüpçüye maliyeti tam olarak 1.41585 - 0.29. Sonuçta temettüyü kendi aldýðý için daha az bir maliyete katlanmýþ oldu. Vergiyle ilgisi yok bu durumun. Çaðrý fiyatý oldukça makul. Yalniz bu tüpçü 1 kuruþun bile hesabýný yapan bir zihniyetmiþ. 8.8277 nedir. 8.83 yap iþte onu bile hesap etmiþ. Çaðrýda 1 lot bile býrakmayacaðým. Daha önce dediðim gibi bu zihniyet benim tahminime göre bu yýl sonuna kadar dünya kadar borçlu demirören medya ile 0 borçlu hurgz ve dgzte yi birleþtirip iç edecek bunlarý. Trenin son duraðý karanlýk.
    Demirören Medya ile DGZTE ve HURGZ yi birleþtirmek istenirse veya DGZTE de hakim ortak dýþýnda çok az Lot kaldý, borsadan çýkartalým denirse yeniden ÇAÐRI yapmak zorunda kalýr, daha doðrusu AYRILMA HAKKI tanýr. Birleþme genel kurulunda red oyu kullananlar, geçmiþde kalan (1-3-6 ay) dan (hatýrlamýyorum) aðýrlýklý ortalama fiyattan ayrýlma hakkýný kullanýrlar...

DGZTE yi yiyip yutmuþ kiþiler olarak, böyle bir fýrsatý da deðerlendiririz...

Önce bakalým, ÇAÐRI sonrasý kaç Lot kalacak, piyasada?Bu önemli...

Alýntý Originally Posted by temel analiz 1 Yazýyý Oku
    Demirören Medya ile DGZTE ve HURGZ yi birleþtirmek istenirse veya DGZTE de hakim ortak dýþýnda çok az Lot kaldý, borsadan çýkartalým denirse yeniden ÇAÐRI yapmak zorunda kalýr, daha doðrusu AYRILMA HAKKI tanýr. Birleþme genel kurulunda red oyu kullananlar, geçmiþde kalan (1-3-6 ay) dan (hatýrlamýyorum) aðýrlýklý ortalama fiyattan ayrýlma hakkýný kullanýrlar...

DGZTE yi yiyip yutmuþ kiþiler olarak, böyle bir fýrsatý da deðerlendiririz...

Önce bakalým, ÇAÐRI sonrasý kaç Lot kalacak, piyasada?Bu önemli...
    Bence dokta' da çaðrýdan sonra bir þeyler olabilir.
    Burada olur mu emin deðilim.

3. Keþke birkaç gün daha geç baþlasaydý, kur 6.75 oldu

Hisseleri çaðrý fiyatýndan devretmek ve paramýzýn aracý kurum hesabýmýza geçmesi için ne yapacaðýz arkadaþlar ?

Alýntý Originally Posted by parasever Yazýyý Oku
    Hisseleri çaðrý fiyatýndan devretmek ve paramýzýn aracý kurum hesabýmýza geçmesi için ne yapacaðýz arkadaþlar ?
    Aracý kuruma formu ve kimlik fotokopisini göndermek yeterliymiþ.

Bu Demirören tam cins çýktý. Ýllaki bu sýcakta bizi aracý kuruma kadar gönderecek. 8.82 - 8.83 kademesini yak bizide yorma bu sýcakta.

7.  Alýntý Originally Posted by buhara Yazýyý Oku
    Bu Demirören tam cins çýktý. Ýllaki bu sýcakta bizi aracý kuruma kadar gönderecek. 8.82 - 8.83 kademesini yak bizide yorma bu sýcakta.
    Ben gönderdim bile sayýn buhara. Nakit Pazartesi hesapta. Bugün borsadan satsak nakit dönüþü salý günü olacaktý.

8. Ben de sabahtan virmanladým...Bakalým bugün yatýrýrlar mý paramý
    Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !

Sayfa 517/532 ÝlkÝlk ... 17417467507515516517518519527 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •