Sayfa 518/571 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. iş yatırım 150 000 lot eksi oldu .hayırdır inş.tahtanın içine tam etti .

2. mery teyze haberler olumlu 33 22 de 25 000 lot tam sana göre .kaldır sunu iş yatırım terse düşsün

3. 32 90 e 15 kademe var ver .ver e vere bitmedi iş yatırımda mallar.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    BALIKESİR BURHANİYE ÖREN
    Gönderi
    81
     Alıntı Originally Posted by klonely Yazıyı Oku
    Bu hissede yabanci falan yok, yabanci gorunumlu yerli, cikmasini istediginde virmanla sisiriyor citi deutcheyi.

tamam git o dedigin aracı kurumlardan hesap açtır :D bakalım ne dicekler lütfen ky lar var newzatın deedigin gibi devamlı bariz mal çıkışı var takaslar belli olunca net birşey söylenir ama benim kendi şahsi düsüncem hissenin 25binlere geri geleceği yönünde inşallah yanılırım Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by spekulator28 Yazıyı Oku
    tamam git o dedigin aracı kurumlardan hesap açtır :D bakalım ne dicekler lütfen ky lar var newzatın deedigin gibi devamlı bariz mal çıkışı var takaslar belli olunca net birşey söylenir ama benim kendi şahsi düsüncem hissenin 25binlere geri geleceği yönünde inşallah yanılırım Y.T.D
    Benim actirmama gerek yok genc evi barki satmaya niyetlenip almayi dusunen sensin, sen actir. Komisyonuna gucun yeterse. Bol kepce salla.
    Son düzenleme : klonely; 19-11-2020 saat: 16:27.

6.  Alıntı Originally Posted by spekulator28 Yazıyı Oku
    bende sana katılıyorum .belki daha altınıda göre biliriz inş bu doğru olmaz cuma pazartesi takaslar azda olsa belli olur küçük yatırımcı dökülmeden gitmez zaman alıcak tabi borsada iyi olursa olmazsa susuyorum kimse kızmasın alınmasın burası borsa dipler neresi bilinmez

7. .2 600 000 işlem olmuş .burda iş yatırım 210 .000 mal çıkmış .dagılmış küçük küçük.zannedersem marjlarda olmaz artık 38 e git gel git gel.tabi inş ters bir sey olur.yanılmış oluruz.paket mal çıkar bir yerlerden tahtada rahatlar bizde.sabır sabır ama .takas gözükene kadar kel gözükmese bari.

8. iş yatırım satışı 300 000 e yaklastı .pek hayırlı degil bunu söyliyeyim .benim içinde yatırımcı içinde.olumlu konuşmak olmuyor bazende yas***** dile getirmek gerek.hayra alamet degil ya .halka arz olduğunda .kalan 1 000.000 lotu okutuyorlar böylelik ehalka arz yüzde 39 olucak yani dolasımdaki hisseler zaten halka arz edilirken yüzde 39 uarz olmuştu .dipten kuzu kuzu aldılar yüzde dokuzu onunda yüzde altısı 45.84 de verdiler satmaya basladılar.önemli olan baska gurup varmı varsa baba yigit albayrakları şoka sokar hiç belli olmaz.albayragın payıda bu kadar yok hisseyi toplar dikilir firmanın kapısına.malesef türkiyede yabancı ortagı olmayan her hisse böyle .33 lere şükretmeli.yabancı ortaklı hisseler zirvenin zirvesini yasıyor

Sayfa 518/571 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •