Bakalım altından ne çıkacak.
Bence bir şey fiyatlanıyor.
Bakalım altından ne çıkacak.
Bence bir şey fiyatlanıyor.
Dolar/TL 5.1739
Euro/TL 5.9847
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tamam kahve muhabbetini keselim oldu, Dolara kendi adıma ucu açık hedef belirledim 6 olur 7 olur allah ne verdiyse yeter ki gönüller bir olsun. Ha l yuh bu kadar olur mu falan diyenler olursa hatırlatalım 3 lerde ken 5 olur demiştik ahanda oldu...
Şimdi bu yorum mu.E hep yukarı giden bir enstrumanda ben bunları 10 aşağı olarak desem aynı laf olmaz mı.Misal cüneyt 5 .25 geçilirse 5.50 demiş ben de 5.15 geçilirse 5.40 olur desem aynı lafı etmiş olmazmıyım.Bu ekonomistlik ne güzel bişi vallla salla salla gitsin.O kadar laf et ,özeti dolar ,yukarı gidecek.E bu fotumda onlarca kişi aylardır aynı lafı ediyor.Ben seni neden dinleyeceğim ki ,forumu okurum daha iyi.Cidden daha doyurucu bilgiler var forumda.
Iran daki dalgalı sörfü duyan pala yukarı sürdükçe sürüyor...... Teknik olarak çok önceleri bir analizimde 5.80 direnç görmüştüm...bakalım oraya değecek mi değerse ne yapacak ....Biraz sabır .......
Dolar treninden inip TL mevduatına binenler hep pişman..
En çok ta doları hisse senedi zanneden teknik analizciler bu hatayı yapıyor.
Bilmeniz gereken konu dolarda hedef diye birşey yok.
Bu ülkede dolar arzı sınırlı, talep sınırsıza yakın yani böyle durumda hedef fiyatı koymak???
Rabia 4
Dolar 5
Euro 6 demek üzereyiz ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
benim yıl sonu hedefim 5,75-5,80 aralığına yıl sonu olmadan gelecek sanırım.
Yer İmleri