bugün isgsy hareketli yine. hareket daha da iştahlanırsa, 0,82 bile satışa gelebilir.
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann
0,80 kademesinde 1milyon 820bini aşkın net alım, 0,79 kademesinde ise 170bin civarı satış ile 0,79 kapattık. çok güzel oynuyorlar algılarla. oynasınlar bakalım.
"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann
Ne dersiniz sizce de mi topluyorlar, ben benzer hareketleri yıllar evvel petkim de de yaşadım, yani 7—8 yıl evvel. Sonunda petkim in geldiği rakamlar ortada. Ancak insan yine de emin olamıyor. Burada daha öncede topkadıklarını düşündüğümü yazdım ama işte elde net veri yok sadece düşünce
('' AVCININ TUZAĞA ATTIĞI YEM ONUN CÖMERTLİĞİNİ GÖSTERMEZ..'')
daha önce 2011-2016 yıllarındaki ismen hareketlerini örnek olarak dile getirmiştim burada. 1,51den 0,99a kadar geri çekilme ve daha sonraki 2li rakamlar. bugüne kadarsa hatrı sayılır temettü oranlarına sahip olmuş hep. isyat içinse zamanım ve sabrım var açıkçası. ilerleyen yıllarda temettü politikası gereği portföyü eritip 0,60 lı rakamların altını görmeyi göze alabilirler mi bilemem ama iştiraklerine sahip çıkma bağlamında iş gruba güveniyorum açıkçası. zamanı gelince kağıdı taşıyacaklardır. gelelim bügünlerdeki fiyat hareketlerine. alım yönlü çok hacimli bir yükseliş yaşadık. alımlar aşağı yönlü harekette bile çok güzeldi diyebiliriz. ama satışlar hacimli değil gibi gözüküyor. bekleyip göreceğiz. en kötü senaryoda temettümü alır iskontolu fiyatlardan da toplamaya devam ederim ben.
Son düzenleme : nostromo; 22-10-2018 saat: 19:59.
dünkü veri: 229,564,942.55 // 1.429427
güncel ver;: 230,881,443.29 // 1.437624
bu gidişle geçen seneyi devireceğiz gibi gözüküyor. eger yükseliş sene sonuna yada temettü zamanına kalırsa ben 2 yada daha fazla tavanla hızlı bir çıkışla yerini bulacağını düşünüyorum yeterki geçen seneyi devirsin.
serkan veriyi yorumlarsan sevinirim bir önceki raporla son gönderdiği raporu inceledim tahvillerde felan azalma var aslında bide sen bakarmısın nasıl yükseldik ?
Yer İmleri