Yalan gerçek, doğal ya da değil bilmiyorum ama bu iş sonunda Çin denen veledi zina devletinin çok sert ceza ve yaptırımlara maruz kalması lazım. Ha DSÖ nin de elbette.
Yemek sanayiinde iş kaybı %80'i aştı
Yemek sanayiinde iş kaybı yüzde 80'i aştı Virüs salgını nedeniyle yemek üreticileri de ciddi daralma yaşıyor. Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (YESİDEF) Başkanı Sedat Zincirkıran, sektörün iş hacminin yüzde 80'i geçtiğini belirtti. Zincirkıran, yalnızca okullara ve kamu kurumlarına hizmet veren şirketlerin tamamının faaliyetini durdurduğunu ifade etti.
Ülke genelinde günlük yaklaşık 6 milyon kişinin beslenme ihtiyacını karşılayan Türk yemek sanayinin, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında okul, yurt, kamu kurumları ile fabrikaların faaliyetine ara vermesi ve bazı çalışanların evden çalışma sistemine geçmesiyle iş hacminde kaybı yüzde 80'i geçti.
Katiliyorum ama ceza agir oldu
Hos muhattaplar (onlar kendi aralarinda)
Verilen sinyalleri alamadilar tam
Herkez hata yapiyo dimekki
Babalar da (da burda ayri yaziliyo)
Bu sinyaller buyuk ihtimalle bagdadi nin bi coban kopegine parcalattirilmasi bir ikincisi su Kuzey irak ta iranli efsane generalin dronlanmasi
Ama sirketoloji
Genede buyuycem buyuycem deyince
Madem sinyalden annamiyon
Al sana 380v sanayi ceryani deyip
Soktular bi yerlerine
Amiyane tabirle
Tabiri caizse
Severler guzeli genc use
Pencu se
Bes iki
Not
Sanayi ceryani topraklamasiz olur