Sermaye azaltım artırım talebi onaylanmış,kaynak bugünkü SPK bülteni.
Sermaye azaltım artırım talebi onaylanmış,kaynak bugünkü SPK bülteni.
sagol
yazıklar olsun spk ya
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ülkede borsa olmaz
bu kaçınci ya
insanların elinde hem hiselerini alıyor hem
parasını yazıklar olsun
başka birşey yapamıyoruz
1 Tl filan yapar
gene zarar zarar acıklar
hise gene 0.60 kuruşa
gelir.
gene sermaye azat
bedeli artır
gene giti miletin parası
yazıklar olsu
bu benim yorumum kimseyi baglamaz.
yatırım tavsiyesi değildir.
y.t..d
Viking Kağıt ve Selüloz A.Ş. (Şirket)’nin, Kurulumuzun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği kapsamında 80.000.000 TL’lik kayıtlı
sermaye tavanı içinde, 45.000.000 TL’lik çıkarılmış sermayesinin geçmiş yıllar zararlarının mahsubu amacıyla %53,11 oranında
23.900.000 TL tutarında azaltılarak 21.100.000 TL’ye indirilmesine ve eş anlı olarak %99,05 oranında bedelli artırım ile 42.000.000
TL’ye artırılması nedeniyle ihraç ve halka arz edilecek toplam 20.900.000 TL nominal değerli paylara ilişkin olarak hazırlanan
izahname ile tasarruf sahiplerine satış duyurusunun onaylanması talebine ilişkin olarak;
a) Sermaye artırımının tescilini takip eden 60 gün içinde pay fiyatının 1 TL’nin altına düşmesi halinde, söz konusu tescil
tarihi itibariyle pay sahibi olan ortaklardan talep edenlerin paylarının 1 TL nominal bedelle satın alınacağına ilişkin Yaşar Holding
A.Ş. tarafından verilen taahhüt dikkate alınarak Şirket’in 80.000.000 TL’lik kayıtlı sermaye tavanı içinde 45.000.000 TL’lik
çıkarılmış sermayesinin geçmiş yıllar zararlarının mahsubu amacıyla 23.900.000 TL tutarında azaltılarak 21.100.000 TL’ye
indirilmesine ve eş anlı olarak 20.900.000 TL nakden artırılarak 21.100.000 TL’den 42.000.000 TL’ye yükseltilmesi nedeniyle
düzenlenen esas sözleşmesinin 6. maddesine ilişkin tadil tasarısına uygun görüş verilmesine,
b) Kurulumuzca onaylı izahname ve tasarruf sahiplerine satış duyurusunun sermaye azaltımının görüşülerek olumlu
karşılandığı genel kurul toplantısına ilişkin tutanağın Kurulumuza gönderilmesinden sonra Şirket’e verilmesine,
karar verilmiştir. (SPK bülteni )
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SPK SANA YAZIKLAR
OLSUN GENE MİLETİ
SOYDURDUN.
YAZIKLAR OLSUN
SANA SPK
yatırım tavsiyesi değildir
Şirketin özsermayesi erimiş. Borçlarını çeviremeyecek duruma gelmiş.Eğer spk izin vermeseydi belki de batabilirdi.
Aynı zamanda şirkette yaşar holdingin payı zaten %75 civarında ve bedelinin çoğunu yaşar karşılayacak.
Şirketin durumu zor düzelir ama bedelliden sonra geçmiş bedellide olduğu gibi bir hareket yapabilir. Ytd.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene milletin kanını
emecekler.
Gene milletin hiselerini
elinden alacaklar.
bu ne ya bu ne vicdansızlık.
yokmu buna bir dur diyen.
Eyyyyyy SPK neden izin verdin milleti madur ediyorsun
sen milleti koruman lazım ken bu görevini yapmıyorsun
sana yazıklar olsun
EYYYYYY yaşarlar sizde hiç vicdan yokmu
Gene bu milletin
kaninin emiyorsunuz
bu kaçınçı yaaa
sermaye azalt
bedeli sermaye artır
gene zarar zarar
gene aynı şeyi tekrarla
bu ne ya doymadinmı daha......
bu benim yorumum kimseyi baglamaz.
yatırım tavsiyesi değildir.
y.t.d
Hadi bakalım sol baştan şimdi 10 bin lotu olan katilmak için ne kadar para ayiracak
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri