NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Olay budur. Asıl olan koltuk, mevki değil, verilen sözlerin tutulması. Eğer ÜÖ da sözünden döner 3e 5e tav olursa onun adını da yazarız globalist yancısı diye.
KK'nın işbirlikçileri büyük oranda globalistler, liberaller, taraf gastesi artıkları vs
R*E zaten malum
Farklı bir siyasi oluşum gerekiyor bu ülkeye artık.
Umarım bir diğer olasılık, Soğan kendini feda etmiştir. Yani bu iş Ümit hoca ile bir tezgahtır. Çünkü Soğan ın bu kdr dönmesi için, makam mevki olacağını sanmıyorum, Ya kaset var ellerinde , yada başka bişey, çünkü basın toplantısında adamın yüzü
Bilmiyorum.
Makam mevki derdi olsaydı, çoktan akp ye giderdi, Yada kk teklifte bulunmuş oraya giderdi, iyip e giderdi. Yani şimdiye kdr çoktan biyere kapağı atardı.
Neyse önümüzdeki günler de görüeceğiz neler olacağını.
Another day in paradise
Sinan Oğan'ın seçmenlerini aldatacak ve onlara ihanet edecek yapıda ve karakterde olduğunu sanmıyorum.Bu ihtimalin dışında geriye yukardaki 2 seçenek kalıyor. Tabiiki herkes ile ilgili çekilebilir kasetler olabilir. Çekildikten sonra. Bu Oğan' ı mazur gösterir. Sahte kasetlerin bile İnce'yi nasıl hasta ettiğini gördük.
Son ihtimali daha kuvvetli görüyorum. Plan ise sığınmacıları gönderecek ve iç güvenliği sağlayacak Ümit Özdağ'lı Chp'nin kazanması üzerine kurulmuştur.
Eğer anlaşma olur ve millette iktidarı Özdağ'a verirse plan başarıya ulaşacaktır. Ve Oğan'da bu plana dahilse ki bence dahildir, her halükârda temize çıkacak ve ilerde başkan olabilecektir.
Sadece ben değil 2,8 mn kişinin beklentisi de bu değildi Oğan'dan. Bu şekilde tarafını seçmişte olabilir.Bu seçmenin bir kaybı yoktur. Bu oylarla 2. tur gelmiştir. Şartlar değişmiştir.Şimdi Özdağ seçime dahil olmuştur. Oğan'ın bunu yapması ve cumhura daveti bu oyların tamamının cumhura gideceğini göstermez. Tam terside olabilir bu oylar Oğan'a tepki olarak Özdağ'a da gidebilir. 2. Tur seçim Erdoğan için garanti değildir. Seçim şu an için ortada.
Tahminim o yöndedir.
''Batıyorsa batsın hep beraber batarız ne var yani.''
Batan gemide kürekçi,kaptan fark etmez diyorsunuz.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri