Bugün üç emekli yevmiyesi ile günü kapadım. Seans sonunda biraz mal kucakladım. Valizimi hazırladım reisim hünkârım dan haber bekliyorum afrigaya gideceğiz reisim hünkârım kankim ile. Gara oğlanlar Toto görsün
Bugün üç emekli yevmiyesi ile günü kapadım. Seans sonunda biraz mal kucakladım. Valizimi hazırladım reisim hünkârım dan haber bekliyorum afrigaya gideceğiz reisim hünkârım kankim ile. Gara oğlanlar Toto görsün
Çin dünyanın en büyük altın yatağını buldu: Maden 83 milyar dolar değerinde ve yüksek kalitede. Yaklaşık 83 milyar dolar değerindeki keşif, Güney Afrika'daki South Deep madeninde bulunduğu tahmin edilen 900 tonluk altın rezervini aşarak, şimdiye kadar keşfedilmiş en büyük ve en kazançlı altın rezervi olarak görülüyor.
Hamdım Piştim Yandım
Dayucuğum bu haber ons nasıl etkiler
Hamdım Piştim Yandım
Günümüzde Dünyada 53 bin ton Altın rezervi kalmıştır dense de yeni rezevrler bulunma ihtimali her zaman var görüldüğü gibi ..Dünya çok büyük keşfedilmeyi bekleyen bakir alanlar oldukça geniş
Halen hazırda 200 bin ton yeryüzünde tedavülde altın olduğu varsayılıyor ..rakamlar elbette teğide muhtaç.. hangi otorite hangi kıstaslarla bu verilere ulaşıyor ben de soru işareti
Altın çok eski birikim yatırım aracı ,,insanların elindeki stok miktarını doğru tespit etmek çok da mümkün değil ..rakamlar afaki
Dünyada Çin MB siyle başlayan ,diğer başat ülkelerin altın rezevr yükseltme furyası ,Ukrayna savaşı Dünyada gerilimin artması ve bunu Fırsat bilen Altın spekülatörlerininde çabasıyla buralara geldi ..bence bu seviyeler Altın için duraksama dönemi .Trump’un Ocak da direksiyona geçmesiyle uygulayacağı politikalarla şekillenir
önsözde sonra soruna gelirsek onsu kısa zamanda etkileyeceğini sanmıyorum
Hayırlı günler bol kazançlar Pisyedili kardeşim
Yer İmleri