Sayfa 52/179 İlkİlk ... 242505152535462102152 ... SonSon
Arama sonucu : 1426 madde; 409 - 416 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Bugün üç emekli yevmiyesi ile günü kapadım. Seans sonunda biraz mal kucakladım. Valizimi hazırladım reisim hünkârım dan haber bekliyorum afrigaya gideceğiz reisim hünkârım kankim ile. Gara oğlanlar Toto görsün

2. Çin dünyanın en büyük altın yatağını buldu: Maden 83 milyar dolar değerinde ve yüksek kalitede. Yaklaşık 83 milyar dolar değerindeki keşif, Güney Afrika'daki South Deep madeninde bulunduğu tahmin edilen 900 tonluk altın rezervini aşarak, şimdiye kadar keşfedilmiş en büyük ve en kazançlı altın rezervi olarak görülüyor.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Dayucuğum bu haber ons nasıl etkiler
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum bu haber ons nasıl etkiler
    Kaldırıp kaldırıp çakacakalar,didimmi dimiştim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum bu haber ons nasıl etkiler
    Günümüzde Dünyada 53 bin ton Altın rezervi kalmıştır dense de yeni rezevrler bulunma ihtimali her zaman var görüldüğü gibi ..Dünya çok büyük keşfedilmeyi bekleyen bakir alanlar oldukça geniş
    Halen hazırda 200 bin ton yeryüzünde tedavülde altın olduğu varsayılıyor ..rakamlar elbette teğide muhtaç.. hangi otorite hangi kıstaslarla bu verilere ulaşıyor ben de soru işareti
    Altın çok eski birikim yatırım aracı ,,insanların elindeki stok miktarını doğru tespit etmek çok da mümkün değil ..rakamlar afaki
    Dünyada Çin MB siyle başlayan ,diğer başat ülkelerin altın rezevr yükseltme furyası ,Ukrayna savaşı Dünyada gerilimin artması ve bunu Fırsat bilen Altın spekülatörlerininde çabasıyla buralara geldi ..bence bu seviyeler Altın için duraksama dönemi .Trump’un Ocak da direksiyona geçmesiyle uygulayacağı politikalarla şekillenir

önsözde sonra soruna gelirsek onsu kısa zamanda etkileyeceğini sanmıyorum

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Osbir aralıkta vobu bırakıcam
    Demir tava geldi kömür bitti
    Akıl başa geldi ömür bitti

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Demir tava geldi kömür bitti
    Akıl başa geldi ömür bitti

Hayrlı günler bahriyeli ağabeyim.
    Güzel bir söz.İlk defa sizden duyuyorum.

bahriyeli adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
    Hayırlı günler bol kazançlar Pisyedili kardeşim

Sayfa 52/179 İlkİlk ... 242505152535462102152 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız