Berk Erkent (27.4.2020): #Caddebostan'dan; En önde #KaşıkAdası, hemen arkasında #Heybeliada, onun arkasında #Yalova'nın #SamanlıDağları ve en arkada karlı tepeleriyle #Uludağ, #Bursa. (25.04.2020, telefon kamerası + dürbün)
Berk Erkent (27.4.2020): #Caddebostan'dan; En önde #KaşıkAdası, hemen arkasında #Heybeliada, onun arkasında #Yalova'nın #SamanlıDağları ve en arkada karlı tepeleriyle #Uludağ, #Bursa. (25.04.2020, telefon kamerası + dürbün)
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
British Airways büyük işten çıkarma yapacak http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/b...pacak-41505676
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Tosuncuk nasil acaba, iyilesti mi...hangi serviste yatiyor....kac pasaportu var....nufus kutugu nerede....kimin nesi neyin fesi....isvec'e nasil gitmis neden gitmis....madem benim vergimle benkm alamadigim ozel bir hizmet aliyor bunun sebebini bilmek istiyorum.....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Erdoğan, ABD Başkanı Trump'a, Türkiye'nin ABD'ye tıbbi malzeme yardımıyla birlikte bir mektup gönderdi.
Erdoğan:"(ABD'ye) Bu mütevazi yardımın mücadelenize destek ve hastalığa yakalanan vatandaşlarınızın sağlığına kavuşmasına katkı sağlamasını diliyorum"
Erdoğan: "Bölgemizdeki son gelişmeler, Türk-ABD ittifakının ve iş birliğinin en güçlü şekilde sürdürülmesinin ne kadar önemli olduğunu göstermiştir"
Erdoğan: "(Trump'a mektup) Ülkemin, ABD'nin güvenilir ve güçlü bir ortağı olarak her türlü dayanışmayı sergilemeye devam edeceğine emin olabilirsiniz"
Erdoğan: "Amerikan halkının gerekli dirayeti sergileyerek, hepimizi derinden sınayan bu krizi en kısa sürede geride bırakacağından şüphe duymuyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*volkswagen: Türkiye planları değerlendirilmeye devam ediliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan selçuk: Uzaktan eğitim 31 mayıs'a kadar uzatıldı
Yer İmleri