Su beladan kurtulursam elbet bir gun ( Imkansiz Ama umut iste ) gidecem Kucuk kagitlara gozu kapali basacam . 7 nisandan 15 tl den radarima gelen smart gunes enerjileri 25 tl oldu 3 ayda . Daha da ucar gider . Bu gibi Egser , tire , uluun gibi gozdelerimi bu seref yoksunu hirsizlar yuzunden kacirdim . Gerek yok kar zarar edio mu hikayesi olsun trendi olsun Kucuk kagit her zaman bi sekilde kotu gitse de en kotu spek girio kaldirio . Bu seref yoksunlarinin sirketinde degil artiya cikmak , duzlugun kenarina bile gelemedim . 3 dolar ustunden aldigim kagitlari da 1.25 dolara vermek bi de enflasyon etkisini dusununce dolarda nerdeyse 1/3 u . Cikmaz bu zarar buralardan , ciksa da kacanlari vs dusununce bana Oyle boyle gecirmediler . Gidip hepsinin suratlarina tukurmek istiyorum genel kurulda ama nezaret falan cekemem avukat vs . Oyle boyle mailler yazmadim hirsizlara, keske dava etseler . Bana o kadar sey yazilsa alay edilinse insan icine cikmaya utanirim bunlar Gercekten insan degil artik hepsi profesyonel hirsiz olmus ne desen bos yani , insan biraz utanir sikilir kosele olmus hepsinin suratlari
Yer İmleri