Sayfa 520/1005 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Viop LXI

1. Yılbaşından sonra para çekmek/yatırmak yasak, Yunanistan'ın 50€ durumu..
    Kkm bitecek, eee döviz ne olacak..
    Faizi de düşürürsen, milyonlarca para nereye gider..
    Parasızlık yüzünden herşeyi satan veya kiralayan devlet parsel parsel arsa satıyor.. https://www.patronlardunyasi.com/mil...ye-arsa-da-var
    Yunanistan'da 10€ dana eti, TR'de kaç veya aylık telefon masraflarına baksanız Ohio
    BDDK borçlarına bakınca da 15 trilyon, 3 trilyon kısmı da kredi kartı ve ihtiyaç (ne kadar doğru onu da TÜİK bilir)
    Bankadan kendi paranı çekmezsin de dediler, işler çok karışık, ben olsam dört ay vatandaşı ezer, sonra sizi kuracağım diye seçime giderim ama önce faiz düşüşü için altyapı da hazır..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Anadolu Ajansı, faiz kararına ilişkin beklenti anketini yayımladı. 14 ekonomist ile yapılan ankete göre, 10 ekonomist 150 baz puanlık indirim öngördü. 4 ekonomist ise faizin sabit kalacağı görüşünde. Geçen hafta Merkez Bankası'nın paylaştığı piyasa katılımcıları anketinde de ay sonu faiz beklentisi yüzde 48,5'e gerilemişti.

Diğer yandan yabancı kuruluşlar da faize ilişkin tahminlerini açıkladı. Morgan Stanley, perşembe günkü toplantı için 200 baz puanlık indirim beklentisini paylaştı. Goldman Sachs'tan yayımlanan notta ise "indirim için henüz erken, Ocak ayında bir faiz indirimi daha muhtemel." denildi.

Genel konsensus indirim yönünde
    150 bps büyük ölçüde fiyatlandı

indirim gerçekleşirse Sorgulanması gereken bu acelecilik niye ? kimler nemalanacak ?
    Enflasyon tüm hızıyla halen otobandayken ..
    MB nin ekonomi kurmaylarının koyduğu hiçbir enflasyon hedefi tutmadığı ortadayken

Hatırlamak da fayda var 2024 sonu enflasyon yine bu muhteremlerin simülasyonuna göre 33'ten yüzde 44'e çıkarak yaklaşık yüzde 33 gibi ciddi bir sapmayla çuvallamışlardı

bu dallamalar halen polisiye zabıta tedbirleriyle serbest piyasadaki gayri ahlaki enflasyonu önleyeceklerini zannediyorlar

3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Anadolu Ajansı, faiz kararına ilişkin beklenti anketini yayımladı. 14 ekonomist ile yapılan ankete göre, 10 ekonomist 150 baz puanlık indirim öngördü. 4 ekonomist ise faizin sabit kalacağı görüşünde. Geçen hafta Merkez Bankası'nın paylaştığı piyasa katılımcıları anketinde de ay sonu faiz beklentisi yüzde 48,5'e gerilemişti.

Diğer yandan yabancı kuruluşlar da faize ilişkin tahminlerini açıkladı. Morgan Stanley, perşembe günkü toplantı için 200 baz puanlık indirim beklentisini paylaştı. Goldman Sachs'tan yayımlanan notta ise "indirim için henüz erken, Ocak ayında bir faiz indirimi daha muhtemel." denildi.

indirim gerçekleşirse Sorgulanması gereken bu acelecilik niye ? kimler nemalanacak ?
    MB nin ekonomi kurmaylarının koyduğu hiçbir enflasyon hedefi tutmadığı ortadayken

Hatırlamak da fayda var 2024 sonu enflasyon yine bu muhteremlerin simülasyonuna göre 33'ten yüzde 44'e çıkarak yaklaşık yüzde 33 gibi ciddi bir sapmayla çuvallamışlardı

bu dallamalar halen polisiye zabıta tedbirleriyle serbest piyasadaki gayri ahlaki enflasyonu önleyeceklerini zannediyorlar

Dolar hikayesi ğibi çaldılar ğöle mayayı sanki, ya tutarsa
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Dolar hikayesi ğibi çaldılar ğöle mayayı sanki, ya tutarsa
    Sanki öyle.
    Pas geçmesini beklemekle birlikte, saçma bir indirim yapıp ellerine yüzlerine bulaştırma ihtimali daha yüksek.
    Öyle bir karar gelecek ki, borsa bunu beğenmeyecek. Veya bugün beğenmiş gibi yapıp, yarın sağlam çakacaklar.

günaydın patron bende 200 diye sallayayım...

sebebi.. şimşek geldi seneler oldu ne enf düştü ne dolar. tam tersi yaşandı. KKM den ipucunu vermişler sanki ocakta bitiyoruz diyor.

ozaman kasa zaten tam takırken birde yüksek faiz niye veriyoruz diyebilüler. sanayici para sıkışık para lazım deyor. istihdam olmeyor büyüme vs. önümüz seçim. vs vs..

bakalım bugün banka ve gyo lardan belli olur

gerçi 100 indirse bile birdaki toplantıda demekki 200 de iner beklentisi ile yine alabilirler endeksi palaya kalmış yani herşey.

ben biraynan bi kahvaltı edim beynim açılsın eniyisi

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,011
    Meziyetsiz, Karaktersiz
    Dinsiz, İmansızlar
    Şizofrensin, İki Ruhlusun
    Lan, Ulan Allahsız
    Siz Nasıl Polissiniz Lan
    Allah Belanı versin, Senin Gibi Doktorun
    Ölü Kazanının Altında Kalın İnşallah Allah Belanızı Versin
    Hanzo
    Yalaka
    Amk Yerinde Herkes İşini Yapacak
    Ahlaksız
    Ne Mal Olduğunuzu Biliyorum
    Gavur
    A.ına Koyduğum Yerinde
    Doktora “Kasap mısınız lan” Demek
    Düzenbaz (Belediye Başkanına)
    Menopozlu karı gibi g.tün başın kaşın gözün oynuyor

Merakımı cezbetti bir bakayım dedim ... Dava konusu olup Yargıtay kararlarına göre hakaret sayılmayan sözlerden bazıları

Favorinizi seçin işte

benim favorim ölülü kazanlı olanı puhahhhassk ..ne demekse

7. Sağlam eşşeğe bindim, Süriye ye elektürkte lazım, mum ışıgında beton demir atılmazzz,
    Ha benim eşşekte tam tersine döndü, yermi yemezler, aslında gıdada var, adamlar önceden
    Aldı, kazanç istiyen, riski ğöze alıyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

ben biraynan bi kahvaltı edim beynim açılsın eniyisi

paşam afiyet olsun da
    Teheccüd namazına mı kalktın kargalar kahvaltı yapmadan
    du bakalım var sanki bazı gelişmeler

Sayfa 520/1005 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon