Sayfa 521/985 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Ben öyle düşünmüyorum. 1.05 lere geleceğini düşündüğüm için çıktım. Burda herkes manipülasyon kurbanı oldu illa ki parasal değil zamansal kayıp da giden çok fırsata gebe

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çağrı muafiyeti talebi spk tarafından olumlu karşılanır mı kanısındasınız... Zira 1.05 e gelmesinin başka şansı yok...Bir duyuma mı dayanıyor bu söyleminiz yoksa bir tahmin mi?

2.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Kaçtan satmıştın kardeş bilemiyorum ama hurgz i ekranından çıkar bence izleyipte moralini bozma. Biz haber verelim sana 1.05 e gelince.
    Hay hay.Tahtayı sen yönetiyorsan dediklerini yapalım. Yükseltmeye başlayacağın zaman haber ver boş yere üzülmeyeyim ben de. Beni bu kadar düşündüğün için çok teşekkür ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    Çağrı muafiyeti talebi spk tarafından olumlu karşılanır mı kanısındasınız... Zira 1.05 e gelmesinin başka şansı yok...Bir duyuma mı dayanıyor bu söyleminiz yoksa bir tahmin mi?
    Bir duyum almadım. Teknik analiz ve matematik, geçen haftaki sert düşüş sonrası düşündürdü bunu bana. Muafiyet bence reddedilir ki umarım öyle olur. Ancak o red çıkana kadar bu Kont Draculalar adamın kanını emer.

4.  Alıntı Originally Posted by Derinlik34 Yazıyı Oku
    Daha önce çağrı muafiyeti talebine onay verilen firmaları Google dan inceledim hep 18. madde c bendinden dolayı muafiyet kabul edilmiş. bizim burada da c bendini bahane edip muafiyeti kabul edebilirler mi? bilen birisi yorumlayabilir mi. Aşağıda örneklerini paylaşıyorum

SPK Haftalık Bülteni'nde Alcatel'i satın alan Nokia'ya ilişkin çağrı muafiyeti kararı çıktı

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Alcatel Lucent'te hakim olan Nokia'nın çağrı muafiyeti Kurul tarafından olumlu karşılandı.

Bilindiği üzere Alcatel'i Nokia 2015 yılında satın almıştı. Satın almanın yüzde 50'yi aşması nedeniyle Nokia'nın pay alım teklifinde bulunması gerekiyordu. Buna istinaden Nokia'nın yapmış olduğu çağrı muafiyetini Kurul görüştü ve muafiyet verilmesini uygun buldu.

Böylece işlem gören pay sahiplerine Nokia herhangi bir pay alım teklifinde bulunmayacak.
    Alcatel'de yüzde 35'lik kısım halka açık durumda Borsa İstanbul'da işlem görüyor.

SPK'DAN YAPILAN DETAYLI AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Alcatel Lucent Teletaş Telekomünikasyon A.Ş. (Şirket) sermayesinde %65 oranında paya sahip olan Alcatel Lucent Participations’ın tamamına sahip olan Alcatel Lucent S.A.’nın sermayesinin %91,25’inin ve oy haklarının %91,17’sinin Nokia Corporation tarafından devralınması sonrasında, Şirket sermayesinin %50’sinden fazlasını temsil eden paylara ve oy haklarına dolaylı olarak sahip olarak Şirket’in yönetim kontrolünü ele geçiren Nokia Corporation’a doğan pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünden muafiyet verilmesi talebinin Kurulumuzun II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği’nin 18 inci maddesinin birinci
    fıkrasının (c) bendi çerçevesinde olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

-----ALTERNATİF YATIRIMDA ÖRNEĞİ
    Alternatif Yatırım Ortaklığı hisselerinin yüzde 70'inin satın alınması nedeniyle şirket tarafından çağrı muafiyeti istenmişti

SPK Haftalık Bülteni'nde Alternatif Yatırım Ortaklığı'nın çağrı muafiyeti talebi yer aldı. Şirketin yüzde 70.84 payının satılması nedeniyle doğan çağrı zorunluluğu, başvuru neticesinde "çağrı muafiyeti"ne döndü.

SPK Bülteni'nde konuyla ilgili açıklama şöyle yer aldı:
    Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Alternatif YO)’nin hakim ortağı Alternatifbank A.Ş.’nin sermayesinin %70,84’ünü temsil eden toplam 297.552.224,09 adet payın The Commercial Bank Of Qatar (CBQ) tarafından devralınması nedeniyle, Seri:IV, No:44 “Çağrı Yoluyla Ortaklık Paylarının Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği†çerçevesinde CBQ için doğan Alternatif YO’nun diğer ortaklarına çağrıda bulunma zorunluluğuna, anılan Tebliğ’in “Zorunlu çağrıdan muafiyet halleri†başlıklı 11’inci maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi hükmü çerçevesinde, muafiyet getirilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
    Sayın Derinlik34 ; madde18 c bendinin hürriyet gazeteciliğe uygulanabilmesi için , demirörenin , doğan holdingi komple alması gerekirdi . Çünkü satıştan önce hürgaz ın ana ortağı dohol dü. Dohol ü komple satın alacak , alırken de hürgaz ın yönetimini ele geçirmeyi hedeflemeyecek . SPK burada da dohol ün içinde hürgazın ağılığına bakarım, % 10 u geçiyor mu diye , vb. şeylere bakarım . diyor . ( Yani alanın niyetine bakarım , ana şirketi mi alıyor , yoksa içindeki değerli başka bir şirkete mi göz dikip onun yönetimini ele geçirmeye çalışıyor .) Kısacası HÜRGAZ ın satışında c bendini ilgilendiren hiç bir şey yok .

5. Tıpik ky.cı hezeyan ve saç baş yolma modu....yok öyle çile çekmeden kazanç..öttürecek kan kusturacak tabi..o tatlı kazançlar 30 yıl önceydi...ondan sonra sat...1050 gelecek de...komedinin ötesi...ıyı uykular...

6. Sen kımsin ki..Ada'm sana nıye ekmek yerdirsin kankasımısın.bura kumar masası gırmıssen bekleyeceksın...surunun ıcıne dalacaksın..çıktığın an..kafanı koparırlar....

7. Cok zor su an bu tahta...tek çare beklemek...

8. 1.36 ne kadar lot var gorebilen varmi paylasabilirmisiniz ortaklar

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 521/985 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •