Sayfa 521/531 İlkİlk ... 21421471511519520521522523 ... SonSon
Arama sonucu : 4245 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. 220 usd fiyattan bütün nakiti gömdük hala düşüyor 😂😂. Artık ay ay mayışla alacağız.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sn. Pyrros yatırımların semeresini III. çeyrek bilançoya kadar göreceğiz bu saatten sonra yazı yazmanın anlamı yok. Ben 19200 TL de satılması gerek diye yazdığımda hiç unutmuyorum biri bana vebal alıyorsun diye yazmıştı. 14000 - 15000 lerden döner artık dedim ama patron acımasızca 9000 TL ye bile bastı artık buralar alınabilecek yerler demenin de bir anlamı kalmadı. Dip fiyat konusunda katıldığım bir söz var kağıdın dibi olmaz. Ben 97% düşen MArdin aldığımı hatırlıyorum çünkü faizler gecelik 14000 % ( yanlış okumadınız yüzde ondörtbin Olmuş idi . Sonrasında mardin 33 kat çıktı. Kağıdın dip fiyatını sadece PAtron bilir.
    Hayır birşey göremeyeceğiz Sn Baygeorge. Ne 3. cü ne 13. cü çeyrek hiçbir şey fark etmeyecek ve bu hisse karla beklenen hareketleri yapamaz, F/K’ sı 3- 5’lere düşmez. Bu kâğıdın yatırımcısının uğradığı devasa zararını giderebilmesinin yolları ya eski arsanın iyi fiyata satışı, ya yabancıyla büyük ortaklık, ya da büyük bir bedelsiz ki ( o da eskisi gibi prim yapmıyor artık ). Karla kürekle ancak küçük yükseliş yapıp vurup kaçar İvedik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,784
     Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    220 usd fiyattan bütün nakiti gömdük hala düşüyor ����. Artık ay ay mayışla alacağız.
    Davul zurna ile tahta yapan bir lazım mayışa değil dona dikkat artık
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Bu hisse miydi, 14 ay önce 18 binlerde olan. Çoğumuzu kendine aşık eden. Endamından eser kalmamış, omuzlar düşmüş, saçlar ağarmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,302
    Dip oluşumu diye bir şey yoktur yani her zamman daha dip vardır o sebep ile sadece parçal yapılmalıdır . Ben Maliyetin düşürülmesi ve 3. çeyrek bilançonun görülmesi tarafındayım.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

6. 280 m luk kredi ödemesi yapıldı mayıs ayında, bunu ne yapacak şirket!
    1.2 milyar satış yap kar sıfır....
    alla belanızı vermesin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,302
    Daha 6 aylık ve 9 aylık bilançoların muhteşem olarak yükseldiğini görmemiz lazım. Yani Vermesin Amin ,
    Benim hala çok güçlü beklentilerim var. Kızımız budur öneriniz nedir ?

Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    280 m luk kredi ödemesi yapıldı mayıs ayında, bunu ne yapacak şirket!
    1.2 milyar satış yap kar sıfır....
    alla belanızı vermesin...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,784
    Paparanın da elinde hisse var mı?Hele bir bakın takasa
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 521/531 İlkİlk ... 21421471511519520521522523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •