Sayfa 521/707 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 5649 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Dik nasıl düşünür dik düşünmez hamı görünce kalkar kosar o kadar dik beyinliler de aynıdır bunlardan bu topraklarda çok var.

Ama bu düşünce tarzını da yine bu medeni adamlar bize kaktirdi , lüzumsuz memur kadroları üretilmesi gerçek işlerin olusturulmamasi yani adama iş üretilmesi .manipulatif haberler , tartışmalar , milletin birbirini yemesi her yerde aynı oyun .

Bunu yazan tosun bunu anlayamayan dangalaklara .......

2. bokali sen en iyisi git yat, yatak yanı boş kalmasın alicenub olmayasın..

3. Rolex Nağci fayizi yüzde 20 ye çıkardığında hayiin ilan edilip bir cumartesi gece 2 de resmi gazatada infaz edildikten sonra ekeenomi dikiş tutmadı ,

Imamınkini alalım diyenlerin yüzünden şimdi de 40 mlyr dolar buhar oldu ve fayiz yine 50 ye yaklaştı .bu akılları kim veriyorsa hain tessio odur.

Ayrıca imamınki nin mağdur edebiyatı ile gelmesi neredeyse kesinleşti 3 yıl sonra olmasa bile sonrakine gelip dayayacak yaşı 50 lerde , en az 20 yıl dayar gibi..

Bu adı göya gerçeklik olan ama esas adı liars and lies olan şahıs , sokak kürtacı uzmanı Zülüman ile aynı kafanın ters taraftaki versiyonları

Bana imkan verilse bu ikisini 1 ay aynı odada tutarım ne olur mmerak ediyorum asit -baz gibi nötr mü olurlar yoksa ...

İtalyan modacı Andavalli den giyinen sahtekar realite , burada gece gündüz İslam'a küfür ederken , Imamın ki ile Eyüp Sultan da şükür namazı kılacak, mapustan çikinca. Bu da onun ne yaman çelişkisi olacak.

Not: Islamcilik yani içinde Müslümanlik olmayan Islamcilik bir batı projesidir ,Said Halim Paşa dan bu yana , o da dahil , bazı mühim yanlışlara hep dayanak olmuştur. Bununla Müslümanlığı hep ayırdım .

Duydun mu laaa dangıl , dingil...

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    izmirli hoca bir ülkenin müslüman olması ne demek yahu..?

var mı örneği, işte size müslüman örnek bir ülke diyebileceğin, ateist iskandinav ülkeleri kıvamında

boş işler bunlar bir ülkenin din eksenine göre ahlaklaşması, 1400 yıl önceki müslümanlığı görsen kalsın teşekkürler diyebilirdin

beynine çip takılmadan düzelmeyecek bu insanoğlu, dedesinin dedesinden ne duyduysa hala doğru zannediyor..
    Dikkat ettiysen müslüman değil "müslüman" yani kendini "o şekilde hisseden" lere hitap var, "normal olana" olduğu gibi.

Yazılarda fazla "şahsiyet" kollamamak gerekir. Her "doğru" açık açık "akıllı" ya söylenmez. Her tırnaklı kelime, kelimenin

anlamını aşıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,368
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Benim en çok kızdığım konu da bu.

Biz bunlar gibi olmayacağız,hukuktan şaşmayacağız lafları.

Adam gelmiş milyonların hayatını mahvetmiş, düzmece iddialarla, gizli tanıklarla hayatını söndürmüş, ben gelince bunlara normal insan muamelesi yapacağım he..

Eğer o sözüm ona yargıçları, savcıları çıktığı köye keçi çobanlığına geri döndürmezsem namerdim.

Na kazandığını bırakırım ne emeklilik hakkını.
    Ben zaten peşlerindeyim listemde kabarık,ilk önce kapımdaki komşularımdan başlıyacağım,zaten benden fellik,fellik kaçıyorlar,birisinin kızı hakim olmuş torpillen,yazışmalarında bol,bol küfürler savuruyordu Atamıza

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,368
    İktidar fena sıkıştı,en son bir deneme yaptılar rasimin sırtından piyasa allak bullak oldu gece,zaten takip ettiğim kadarıylan yalaka medyadan görüntü ve ses yok daha,çünkü rasim için göz altı kararı onlarında moralini bozdu,bide kıbrıs davası var iktidar ve zat sus pus,bakalım bunu nasıl tersine çevirecekler,hangi silaha sarılıyorsa ellerinde patlıyor,bide yamalı bohça var,sağmı ölümü bilmiyoruz,ama guya demeçlerinde zata ateş püskürüyor,çok çetin bir nisan geçireceğiz...

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Helal olsun iyi anlaşmışlar.

doları milim oynatmadan 40 milyar dolar çıktılar...

Yok çıkacaksanız bedeli de olacak diyemedik....

Zarar etmeden DÜNYADA VAR OLMAYAN DOLAR GETİRİSİ ile büyük karla tamamını çıkardılar...
    şu çok önemli bir tespit 13 milyar doalr civarı diyorlar çıkan paraya
    bir halt olacağı yok.

8. Bu arada yüzde 50 faiz konut satışlarında ANİ FREN YAPTIRABİLİR.....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 521/707 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •