Bankalar henüz daha tam iştirak etmedi yükselişe..Defter değerlerinin yarısından işlem görüyor çoğu..Onlar devreye girdiğinde en yüksek dediğin değerlerin aslında ne denli güdük kaldığına şaşırırsın..
Birde nasıl baktığına bağlı..1480 ons, 5.70 usd bekleyip; 1580 ons, 5.88 usd fiyatından gram alanlar gibi bakarsan, reel olamazsın..Kendi kararını kendin ver..
S400 ler konusundan önce bu hafta içi gelen Jaffrey f-35 leri veriyoruz turkiye ile anlaştık derse borsa 150k olur Nisan'a kadar![]()
benim sanıyorum cesarete ihtiyacım var...bugune kadar al sat yaparak para kazandım. çöp ev aldım, paranı batırdın dediler, tadilat yapıp %50-60 kar ile sattım bazen 1 ay sürdü bazen 6 ay... son ev yatırımından doların yükselmesi vs 210 bin dolar karşılığı aldığım evi (4 lira falandı) 145 bin dolara zor sattım ve uzun bir süre konuta para yatırmayı düşünmüyorum bu nedenle parayı değerinde tutabilirsem ne mutlu bana ama mevduatla çok zor o nedenle fon borsa vs bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce...
şimdi 0.03 mevduattan alacağıma 0.10-.0.20 arası kazanma hedefim var günlük sanıyorum kaybetsemde çok takmayacağım çünkü zaten mevduatta dursam zarar yazıcam.
Sizin gibi değerli insanlardan da bir şeyler öğrenip bunları harmanlayıp hamle yapmaya çalışıyorum.
mesala ben bugun kesin fon alırdım ek olarak ama bir kaç arkadaşın dediği gibi yarın baya bir yüksek açacağı için alım yapmayı tercih etmedim ama borsanın ilk düzeltme yaptığı yerde %40 daha giriş yapmak istiyorum umarım sizlerde düzetme olmadan fonlardan çıkmayı başarabilir gelirinizi arttırabilirsiniz
Hey maaşallah 1 aylık getiriye bak.
Ne olduysa son 1 ayda olmuş.
İşin ilginci fon içeriği vadeli mevduat
Nerde bu mevduat acaba?
Yatırımcı da 1 kişi.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DPU
Yer İmleri