Sayfa 522/1002 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Edirne Migros'ta bayraklar yariya inmiş [emoji1787][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Kur düştü , ihracat durdu !!

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Erdoğan : Faiz sebeptir enflasyon neticedir , ispati başbakanlığım döneminde faiz 4,6’ya düşmüştü enflasyonda aynı şekilde gerilemişti , Gezi olaylarıyla faiz yükseldi enflasyonda yükseldi.

Erdoğan : Bay Kemal ekonomi alanında da yalanlara , milletimizi aldatmaya devam ediyor .

Erdoğan : Faizleri şu an yine indiriyoruz , çok yakında enflasyon nasıl iniyor göreceğiz . Tüm meselem faizden sömürü, vatandaşımın sömürülmesine izin vermeyeceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: CDS üzerindeki köpük de gidecek-Apara
    Onun hesabinda manipulasyon yok ama nasil alinacak kopuk ?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Faiz sebeptir enflasyon neticedir , ispati başbakanlığım döneminde faiz 4,6’ya düşmüştü enflasyonda aynı şekilde gerilemişti , Gezi olaylarıyla faiz yükseldi enflasyonda yükseldi.

Erdoğan : Bay Kemal ekonomi alanında da yalanlara , milletimizi aldatmaya devam ediyor .

Erdoğan : Faizleri şu an yine indiriyoruz , çok yakında enflasyon nasıl iniyor göreceğiz . Tüm meselem faizden sömürü, vatandaşımın sömürülmesine izin vermeyeceğiz
    Hepte yedik,zaten program önceden kurgulanmış metinler Prompterden okunuyor.

5. https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...-once-6847411/

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...nlatti-1895304

Cuma günü birden bire yabancıların borsa da satışa geçmesinden şüphelenmiştim, sonra satışlar devam etti, BİST bir anda 1.20 Dolardan 1.80 Dolar civarına çıktı.

Hazine bakanı bu bilgiyi bankalarla ve yabancılarla istişare ettiklerini söylemişti.

Herkes bu operasyondan kendi payına düşeni aldı.

KY ise zarar kaldı, bende hep bir bahane arıyordum bu da sebep oldu,

Jöleli kafasının olduğu sürece bir daha asla BİST'e yatırım yapmamaya karar verdim.

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 522/1002 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •