Edirne Migros'ta bayraklar yariya inmiş [emoji1787][emoji1787]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Edirne Migros'ta bayraklar yariya inmiş [emoji1787][emoji1787]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Erdoğan : Faiz sebeptir enflasyon neticedir , ispati başbakanlığım döneminde faiz 4,6’ya düşmüştü enflasyonda aynı şekilde gerilemişti , Gezi olaylarıyla faiz yükseldi enflasyonda yükseldi.
Erdoğan : Bay Kemal ekonomi alanında da yalanlara , milletimizi aldatmaya devam ediyor .
Erdoğan : Faizleri şu an yine indiriyoruz , çok yakında enflasyon nasıl iniyor göreceğiz . Tüm meselem faizden sömürü, vatandaşımın sömürülmesine izin vermeyeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...-once-6847411/
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...nlatti-1895304
Cuma günü birden bire yabancıların borsa da satışa geçmesinden şüphelenmiştim, sonra satışlar devam etti, BİST bir anda 1.20 Dolardan 1.80 Dolar civarına çıktı.
Hazine bakanı bu bilgiyi bankalarla ve yabancılarla istişare ettiklerini söylemişti.
Herkes bu operasyondan kendi payına düşeni aldı.
KY ise zarar kaldı, bende hep bir bahane arıyordum bu da sebep oldu,
Jöleli kafasının olduğu sürece bir daha asla BİST'e yatırım yapmamaya karar verdim.
![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri