Erdoğan: Kendi arkadaşlarımız arasında da faizleri yükselterek enflasyonu kontrol altına almayı savunanlar oldu
Erdoğan: "Türkiye'yi başka türlü dize getiremeyeceklerini görenler, tüm güçlerini ve imkanlarını ekonomi alanına yöneltmiştir."
Erdoğan: Kendi arkadaşlarımız arasında da faizleri yükselterek enflasyonu kontrol altına almayı savunanlar oldu
Erdoğan: "Türkiye'yi başka türlü dize getiremeyeceklerini görenler, tüm güçlerini ve imkanlarını ekonomi alanına yöneltmiştir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu ne biçim bir iş anlamadım..Sabah akşam yeni sistemden en fazla kazanacak olan bankalar deyip, üstüne bloomberg dahil katılan tüm ekonomistler ve yorumcular önümüzdeki dönem bankaların dönemi deyip, bugün ekside olan bankalar ekside olması gereken sanayi vs %2 den fazla artıda. Sorsan son günlerde çok düştü diyecekler.. O zaman bankaları niye pompalayıp duruyorsun sanırsın ederinin 2-3 katı arttı bankalarytd
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İstanbul'da elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs fiyatlarına yüzde 36, servis ücretlerine ise yüzde 27 zam talebi, UKOME'de oy birliğiyle kabul edildi-Haber Global
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
KİM BU ADAMLAR
Döviz büfesinden 100 dolar alınca,
Kimliğinin fotokopisini çekiyorlar.
Türkçesi adın sanın belli.
Uzun gece 1 milyar dolar satan alan adamların
Kimliği belli değilmiş.
alıntı
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan: CDS üzerindeki köpük de gidecek-Apara
Kavcıoğlu, kur aşağı geldiğinde alımlarla güçlenecek rezerv, bu işin sigortası olacak - bloomberg ht
Yer İmleri