Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan, bu akþam saat 21.00'de A Haber-Atv-A Para ortak canlý yayýnýna katýlacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan: Ekonomi politikasýnda tarihi bir deðiþim baþlattýk, bu deðiþim yeni de baþlamamýþtýr, uzunca bir süredir devam etmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Þu anda rezervlerde geldiðimiz nokta 115 milyar dolarýn üzerinde
Erdoðan: Yüksek faizle enflasyonu kontrol altýnda tutmayý bir kenara býraktýk. Bu tercihin beraberinde getirdiði pek çok risk, pek çok soru iþareti var
Erdoðan: Biz tüm telkinlere ve tehditlere aldýrýþ etmeden kendi programýmýzý uygulamakta ýsrar ettik, nitekim uygulamaya baþlamakla birlikte kurun üzerindeki köpüðü bir günde aldýk
Erdoðan: Bundan sonra da ayný kararlýlýkla yolumuza devam edeceðiz
Erdoðan: Önümüzdeki yaz aylarýyla birlikte ülkemizin bambaþka bir ekonomi iklimine girdiðimize þahitlik edeceðiz
Yer Ýmleri