Originally Posted by
BüyükResim
Bugün işlem yapmak için saat 11e kadar bekledim. 4 farklı bankanın internet sitesinde alım-satım arası makas en az 20 hatta bazılarında 30 kuruştu! üstelik öyle çok volatil bir piyasa da değildi bugün. Çüş yahu, millet döviz alamasın diye her tür hokkabazlığa soyunuyorlar üstat ! tam bir kepazelik.
Ha bir de şu var, eskiden bakiyen yetersiz kalsa bile ek hesaptan kullanmana izin veriyorlardı döviz alım işlemlerinde şimdi onu kapatmışlar ! bu binde 2 kambiyo vergisi saçmalığı yüzünden bakiyem yetersiz geldi diye uyarı verdi. örneğin 10 bin TL kullanılabilir Ek hesap limiti olmasına rağmen kullan dediğinde direkt olarak pasife çekmişler kafadan onu dikkate almıyor bile. hesapta yeterli TL yoksa ek hesap kullanarak döviz alamazsınız diyorlar yani ! her yerden zorluk ve yıldırma operasyonu son gaz devam ediyor. Ama yılmadık ve tüm zorlukları aşıp inatla o dövizi alıp yeşili koyduk cebe gene
Bunlar bana tam olarak senin masallarında anlattığın venezuela cennetinden manzaralar gibi geldi sen ne diyorsun bu işlere ?
Her kez sen gibi bilinçli vatandaş olsa.!!
Sögüşlemek üzere kurulu sistem anında çöker.!!!
Memlekette malesef çok SAZAN var.!!!
Bu SAZANLARA kol gibi girmeye devam edecek.!!
Umutabi nin dediği gibi daha beter olsunlar.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri