Sayfa 522/987 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Neden merkez Bankası ihracatçıların %25 dövizine el koyuyor.!!!????
    Neden ihale ile tüzel kişiliklere merkez bankası vadeli döviz alım ihalesi .!!!
    Düzenlemeye başladı.???
    Bunlar kademeli sermaye kontrolü başlangıcıdır.!!!
    Devamı gelecektir.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bugün işlem yapmak için saat 11e kadar bekledim. 4 farklı bankanın internet sitesinde alım-satım arası makas en az 20 hatta bazılarında 30 kuruştu! üstelik öyle çok volatil bir piyasa da değildi bugün. Çüş yahu, millet döviz alamasın diye her tür hokkabazlığa soyunuyorlar üstat ! tam bir kepazelik.

Ha bir de şu var, eskiden bakiyen yetersiz kalsa bile ek hesaptan kullanmana izin veriyorlardı döviz alım işlemlerinde şimdi onu kapatmışlar ! bu binde 2 kambiyo vergisi saçmalığı yüzünden bakiyem yetersiz geldi diye uyarı verdi. örneğin 10 bin TL kullanılabilir Ek hesap limiti olmasına rağmen kullan dediğinde direkt olarak pasife çekmişler kafadan onu dikkate almıyor bile. hesapta yeterli TL yoksa ek hesap kullanarak döviz alamazsınız diyorlar yani ! her yerden zorluk ve yıldırma operasyonu son gaz devam ediyor. Ama yılmadık ve tüm zorlukları aşıp inatla o dövizi alıp yeşili koyduk cebe gene

Bunlar bana tam olarak senin masallarında anlattığın venezuela cennetinden manzaralar gibi geldi sen ne diyorsun bu işlere ?

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Bugün işlem yapmak için saat 11e kadar bekledim. 4 farklı bankanın internet sitesinde alım-satım arası makas en az 20 hatta bazılarında 30 kuruştu! üstelik öyle çok volatil bir piyasa da değildi bugün. Çüş yahu, millet döviz alamasın diye her tür hokkabazlığa soyunuyorlar üstat ! tam bir kepazelik.

Ha bir de şu var, eskiden bakiyen yetersiz kalsa bile ek hesaptan kullanmana izin veriyorlardı döviz alım işlemlerinde şimdi onu kapatmışlar ! bu binde 2 kambiyo vergisi saçmalığı yüzünden bakiyem yetersiz geldi diye uyarı verdi. örneğin 10 bin TL kullanılabilir Ek hesap limiti olmasına rağmen kullan dediğinde direkt olarak pasife çekmişler kafadan onu dikkate almıyor bile. hesapta yeterli TL yoksa ek hesap kullanarak döviz alamazsınız diyorlar yani ! her yerden zorluk ve yıldırma operasyonu son gaz devam ediyor. Ama yılmadık ve tüm zorlukları aşıp inatla o dövizi alıp yeşili koyduk cebe gene

Bunlar bana tam olarak senin masallarında anlattığın venezuela cennetinden manzaralar gibi geldi sen ne diyorsun bu işlere ?
    Her kez sen gibi bilinçli vatandaş olsa.!!
    Sögüşlemek üzere kurulu sistem anında çöker.!!!
    Memlekette malesef çok SAZAN var.!!!
    Bu SAZANLARA kol gibi girmeye devam edecek.!!
    Umutabi nin dediği gibi daha beter olsunlar.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

President Erdogan will drag Turkey’s economy and international standing to new lows in 2022 as he tries to reverse his plunging poll numbers ahead of elections in 2023. Unemployment and inflation are high, and the lira is weaker and more volatile, but Erdogan has rejected orthodox economic management. His foreign policy will grow more combative this year to distract voters from the economic crisis. In the unlikely event of early elections in 2022, all these risks will be exacerbated.

https://time.com/6132165/top-global-risks-2022/

Dış basında hergün gündemdeyiz.!!!
    Yabancı gelip hayatta yatırım yapmaz.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Ortodoks ekonomi politikası: Genel kabul görmüş uygulamalardan oluşan ekonomi politikası....

5. Ortodoks , heterodoks , monodoks , stereodoks olmadı quadrodoks yersen , yemezsen git sakız çiğne .

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku

bende sıkıntı yok ama kullan kullanma parayı 1,88 faiz anında yapıstırıyor

7. Ortodoks , heterodoks, gıdık, ışıltı kıpır kıpr lan biz bişey yaptık mı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati: Kur korumalı tl mevduata geçiş 91,5 mlyr tl'ye yükseldi
    More or less 7b usd, which is nuthin..

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 522/987 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız