Sayfa 523/1006 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Öyle bir şey olmaz. Dolar kuru kontrol altında hocam görmüyor musunuz? 2018'deki gibi her gün %3-5 hareketler yok, kontrollü değer kaybına uğruyor tl. Her toplantıda sadece tl mevduatçısı bizlerin ağzına 100-200 puanlar ile bal sürülür 16-18 bandı ise mevduatçıların çoğunu tatmin eder. Amaç doları düşürmek değil sadece hızını düşürmek yada yataya bağlamak..
    buna kontrol altında denmez oynaklık çok yüksek böyle her gün artan bir düşen iki çıkan kurla kimse önünü göremez piyasada ürününe fiyat bile belirleyemezsin

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    buna kontrol altında denmez oynaklık çok yüksek böyle her gün artan bir düşen iki çıkan kurla kimse önünü göremez piyasada ürününe fiyat bile belirleyemezsin
    Bahri hocam ben 2018'i tl mevduattayken yaşadığımdan günlük %0.5-1'ler kontrol kaybı gibi görmüyorum. TL değer kaybını yavaşlatmak için ilk adımlar atıldı bundan sonra da yine cimri bir şekilde davranacaklar maalesef.. Gırtlağa kadar borçluyuz tek cent gelmiyor dışardan.. Daha bu hafta yeni yeni dibs ve borsaya kısmi bir giriş oldu bir miktar daha faiz arttırılıp orada tepe yaptırırlar gibi geliyor..

3.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Bahri hocam ben 2018'i tl mevduattayken yaşadığımdan günlük %0.5-1'ler kontrol kaybı gibi görmüyorum. TL değer kaybını yavaşlatmak için ilk adımlar atıldı bundan sonra da yine cimri bir şekilde davranacaklar maalesef.. Gırtlağa kadar borçluyuz tek cent gelmiyor dışardan.. Daha bu hafta yeni yeni dibs ve borsaya kısmi bir giriş oldu bir miktar daha faiz arttırılıp orada tepe yaptırırlar gibi geliyor..
    tl mevduatçı negatif reel faiz için üzülüyor ancak genel nüfus fakirleşiyor ve maaş zamlarını açıklanan enflasyona göre alacaklar eğer faizde cimri davranılıp kurun daha da artması isteniyorsa çarşı pazarda artacak etiket fiyatlarının oy kaybı yaratmayacağını ve bu konuda rahat olduklarını gösterir izleyip göreceğiz

4. Faiz artışı sert yapmalı yoksa bu doları kimse tutamaz

VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Petrol fiyatları 43 doların üstünde kalamıyor yani yatırım iştahı yok ayrıca borsaların yükselmesinin tek sebebi FED ve AMB şirketler sıkışırsa bizleri bir şekilde kurtarırlar mantığı normal şartlarda şirketlerin durumları da çok kötü borsalar yapay olarak yükseliyor.
    Bakalım bu yılın sonun da ne olacak ?

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bir de boyle bir yaşam formu var

Düşük döviz kurunun Türkiye ekonomisinin zararına olduğunu ileri süren Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, "Türkiye şu an Berat Albayrak önderliğinde köklü bir ekonomik devrim yapıyor" dedi.

https://onedio.com/haber/rasim-ozan-...yapiyor-929799

Yalakanın en hası,
    sahibinin çıkardığı gazı
    derin bir nefesle içine çekendir...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    doların yukselmesiyle fiziki yatırım geleceğini sanmıyorum oyle uretim fabrika falan tospagen bile oyaladı durdu en sonunda vaz geçti. bizim sıcak para girişine ihtiyacımız var zaten onu da %6.6 yanlış hatırlamıyorsam borçlanıyorlar. taşıma su işte.

8. yep hedeflerini tuturmak için faiz artışı kaçınılmaz. ha hedef önemli değil diyorlarsa o başka

Sayfa 523/1006 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •