Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
isc siyasal dönüşümü fiyatlıyor diyende var...
isc sise primlenmesini fiyatlıyor diyende var...
var oğlu var...
Yazdıklarınıza katılıyorum.
Şuan genel kredi genişlemesinin ana sebebi tiçarette vade olayı ortadan kalkmış olmasından.
Vadeli kredi yok şuan
Anca rototif kredi veriyor bankalar
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siyasi değişim için işc tutmakta fayda var...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Akçay,
RTE dün seni dolar bozdurmaya çağırdı , gerekeni yap .![]()
Evet abi, spot portföyümü bundan sonra always in the market yönetmeye çalışacağım, Mart düşüşünde kısmen nakittim oradaki diplerden mallandık o gün bu gündür hisse çık hisse gir şeklinde gidiyorum zaten, herkes kendi karakterini tanımalı ona uygun yatırım yapmalı. Yanına viop da koyabilse idim pek iyiydi, hala çalışıyoruz bakalım. Para eklemiyorum para da çıkartmıyorum ana parayı zaten çekeli çok oldu bi ihtiyacım da yok çalışsın dursun 3 ayda 1 bilançolara bakıp değerlememizi yapar pozisyonlarımızı alır tutarız.
Mart düşüşünde elimdeki yüklü YKB'yi satıp dipten geri almayı becerebilmiş olsaydım mesela çok ciddi getiri olacaktı, olmadı kıyamadım yani. Zaten maliyet 1 lira dedim o dedim bu dedim elim gitmedi. Bu da benim kusurum. Ama bu kusur sayesinde de diplerde kolay kolay mal vermem o da bu özelliğin bana artısı diyelim. Yani kendini tanımak lazım başkası için bu çok yanlış olabilir saygı duyuyorum.
Hekts la gönderdik ,
krdmd bugunkü treda tahtam yakın stoplos lu
Yer İmleri