Sayfa 523/1001 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Zaten yabancı kurumsal ciddi yatırımcı ülke notu nedeniyle borsaya giremez. Girenler hedge fon onlar da y. Dışı dolar try spread ler nedeniyle girmiyor. Biz bizeyiz, yerli fonlar bir miktar giriyorsa giriyordur ( bes filan ) onun dışında önemli bir şey de şu, kim bu fiyatlardan hissesini satar ve satan ne yapar? Gerçek satış da az bence. O da bu durumu ortaya çıkartan nedenlerden biri bana göre. Ben satmam şahsen ne x30 ne xles portföyden tek lot satış işlemim yok öküz gibi oturdum malın üstüne.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu mantık nedeniyle kola kolay hisse satamazsın sen Bizim gibi ülkeler al-yat değil, ara yükseliş trendinde al, trend sonu sat piyasalarıdır. Ama senin gibi hisse seçimini iyi yapabilen, yeterince sabırlı arkadaşlar da tatminkar getiriler elde ediyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. isc siyasal dönüşümü fiyatlıyor diyende var...

isc sise primlenmesini fiyatlıyor diyende var...

var oğlu var...

3. Yazdıklarınıza katılıyorum.
    Şuan genel kredi genişlemesinin ana sebebi tiçarette vade olayı ortadan kalkmış olmasından.
    Vadeli kredi yok şuan
    Anca rototif kredi veriyor bankalar

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ama kredi genişlemesi devam ediyor..hatta kredi almayan azar görüyor adeta.. söylemlerde bunu net görüyoruz. borsanın geldiği seviyeler tl bazlı sürreal evet ama normal bir piyasa da değiliz kabul etmek lazım..ayrıca dolar faktörü var fiyatlamada.. pandemi başından beri dolar bazlı 150 seviyesi bir şekilde çalıştı.. tüm bunlardan bağımsız olarak geriye bakıldığında bir nokta zaten dip oluyor dolar bazlı.. problem o dip'i gördük mü, arkada mı biraktık yoksa süprizler var mı hala..
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Siyasi değişim için işc tutmakta fayda var...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Akçay,

RTE dün seni dolar bozdurmaya çağırdı , gerekeni yap .

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu mantık nedeniyle kola kolay hisse satamazsın sen Bizim gibi ülkeler al-yat değil, ara yükseliş trendinde al, trend sonu sat piyasalarıdır. Ama senin gibi hisse seçimini iyi yapabilen, yeterince sabırlı arkadaşlar da tatminkar getiriler elde ediyor.
    Evet abi, spot portföyümü bundan sonra always in the market yönetmeye çalışacağım, Mart düşüşünde kısmen nakittim oradaki diplerden mallandık o gün bu gündür hisse çık hisse gir şeklinde gidiyorum zaten, herkes kendi karakterini tanımalı ona uygun yatırım yapmalı. Yanına viop da koyabilse idim pek iyiydi, hala çalışıyoruz bakalım. Para eklemiyorum para da çıkartmıyorum ana parayı zaten çekeli çok oldu bi ihtiyacım da yok çalışsın dursun 3 ayda 1 bilançolara bakıp değerlememizi yapar pozisyonlarımızı alır tutarız.

Mart düşüşünde elimdeki yüklü YKB'yi satıp dipten geri almayı becerebilmiş olsaydım mesela çok ciddi getiri olacaktı, olmadı kıyamadım yani. Zaten maliyet 1 lira dedim o dedim bu dedim elim gitmedi. Bu da benim kusurum. Ama bu kusur sayesinde de diplerde kolay kolay mal vermem o da bu özelliğin bana artısı diyelim. Yani kendini tanımak lazım başkası için bu çok yanlış olabilir saygı duyuyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Akçay,

RTE dün seni dolar bozdurmaya çağırdı , gerekeni yap .
    valla onu 3 liradan bu yana söylüyor...

dolar 3 dü 13 oldu...

hadi bozdurdum napıcam...

tl de faiz yok...borsa yukarıda altın yukarıda polo bile 500 bin olmuş...

ddursun durdugu yerdde ekmek istemez su istemez...

8. Hekts la gönderdik ,
    krdmd bugunkü treda tahtam yakın stoplos lu

Sayfa 523/1001 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •