VOİP vadsıtasını ciddiye alanlar olmuştur, inşallah...8.52 den gard alıp, 8.14 den yerine koymak gibi
VOİP vadsıtasını ciddiye alanlar olmuştur, inşallah...8.52 den gard alıp, 8.14 den yerine koymak gibi
Temettüden kesilen 4.3785 krş (%15) stopaj nasıl çözümleyecekler.(1000 lot hissede 43.85 tl )
Vergi dairesinden vergi iadesimi talep edilecek?
Temettü sonrası alınan payların hesaplaması nasıl olacak?
Bu saatten sonra stopajdan ziyade dolar kuru daha çok önem arz ediyor.
YTD
Tabi ki işlerine nasıl geliyorsa öyle. Yani brüt temettüyü (0,2919 tl) düşecekler fiyattan.
Spk bu temettünün düsülmesini nasıl kabul etti hala anlayamiyorum.
Demirören medya zaten 25 milyon tl ye yakın temettü aldı. Temettuyü sanki Demirören medya verdi de bu meblağı çağrı fiyatindan düşüyor. Bu nasıl mantık anlamak zor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ve çarşamba artık direkt kurla paralel hareket eder. Muhtemelen 8.35 civarı açar. kur 6.14 lerden yukarı her çıkışında buda hareketini sürdürür. Çarşamba günü 15.30 da netleştir çağrı fiyatı. Orda marj biter artık. Çarşamba borsada satınca da ptesi gelecek para cuma çağrıdan verince de. Komisyon ödememek için çağrıdan vermek daha mantıklı.
Çoooook bekledim ama değdi. Tüm portföy + kredi ile girdim. Şimdi tüpçüye girecek. 4.80 den çağrıya razı idik.![]()
Bayramdan önce 8.08 den verdiklerimi bugün 8.05 den geri aldım. Tüpçünün eline ben verecem.... Srn bu kadar değerli bi varlığı al sonra 2 kuruş için ucuz hesaplara gir... Ucuz hesap bi tarafına kaçtı... Bence iyi bir ders aldı tüpçü... Enerjisini daha faydalı şeylere saklar artık... (Sanmıyom ama) [emoji3][emoji3]
Lenovo P1ma40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri