Bugün e kadar bir aciklama gelmemesi ve hissenin bu kadar düşmesi tedarikçilerle anlaşılamadığını mı gösteriyor acaba.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün e kadar bir aciklama gelmemesi ve hissenin bu kadar düşmesi tedarikçilerle anlaşılamadığını mı gösteriyor acaba.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık 2 yıldır taşıdığım bu lanet hisseden bugün itibariyle kurtulmuş bulunmaktayim.bir yılı aşkın süredir sizlerle burada çoğu zaman dertlestik çoğu zaman atistik ben sizlerden birilerini kirdiysam özür dilerim benden yana hakkimi helal ettigimi bilmenizi isterim inşallah sizler karla çıkarsınız temennisinde bulunayım ben bu şirket sayesinde çok para ve çok zaman kaybettim allaha emanet olun hoşçakalın
Tedarikçilerle sorun yok. Web Sitesi kiralama olayı hikâyeden. 24 Nisan bilanço için verilen ek sürenin son tarihi.
Alacaklıkara yapılan borçların sermayeye eklenmesi teklifinin hayata geçirilebilmesi için tabii bu teklif kabul gördüyse, 14 Mayıs şirket sermayesine eklenmesini de içeren beyanname için son tarih.
Bunlar İhlah-sız grubuyla akraba süründürmek karakterlerinde var
Ali bey buraya çok emek verdiniz çok yorum yazdınız sizin satıp çıkmanız artık bundan ümit gelmeyeceğine işaret 1 0 dan büyük diye düşündünüz sanırım içinizde küçücük bir umut bile bırakmadıki bu kadar zararla ayrıldınız en azından zararı kabullenip sattınız stresten kurtuldunuz bizim için stres sıkıntı moral bozukluğu devam
bilanço falan göndermesi zor savaş ortamı var iflas etmesi normal olur bu ortam da
dolar tarihi rekorlar kırarken şirketlerden iyi bir şey beklemek rüya olur bence
Hayırlı olsun...
En son sen satarsın diye düşünüyordum....
Bugün bende almaya cesaret edemedim...
İnşallah zararı başka hisselerden çıkarırsın....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
günlük pasta paylaşırsa birileri memnun oluruz.
Ali kardeş bizimde hakkımız sana helal olsun üzüldüm yazdığınız zarara bende iki yılı geçti zarar 160 bin tl bu zürriyetsiz şirkete bulaştığım güne değil ama karagiraylara lanet olsun ama gider ayak bize kakaladığın hisse ile 0.21 fiyatı sen yaktın sanırım 😂 alllahtan taban yapmadın gider ayak
Yer İmleri