Sayfa 524/1006 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Viop LXII

1. bizim endeks eksi acınca büyük çapta cogu zaman beter kapatıyor endeksin döndügünü 3-4 yıl önce görüyordum mazide kaldı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yabuştur gelsin. 9400 den mallarınız komple
    9800 altı günlük kapanışlarda 9550 sözünü veririm..şu an tutuyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Siteyi alanlar ricam olacak kuş sitesi gibi yapamıyormusunuz burayı red listesine alınan kişi benim hiç bir yazdığımı görmesin emin olun kavga tartışma biter.Şimdi 7 kişiyi aldım red listesine yine görüyor yazdığımı siteye sistem kurun 3-5 yazan var onlarda gidecek
    Yani keşke olsa..
    Ben genelde engelliyorum.. Çünkü sakin kalsam da asabım bozuluyor. İnsanız sonuçta..
    Bazen de bakıyorum anlamıyor 2.bir yorum yapmadan konuyu pas geçiyorum. Yoksa uğraşmak cidden zor...

4. kozal aldığım gün altın alsam bundan iyimiş.

altın fiyatıyla bu kaadın fiyatı arasındaki bağ tamamen kopmuş herhalde..

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yani keşke olsa..
    Ben genelde engelliyorum.. Çünkü sakin kalsam da asabım bozuluyor. İnsanız sonuçta..
    Bazen de bakıyorum anlamıyor 2.bir yorum yapmadan konuyu pas geçiyorum. Yoksa uğraşmak cidden zor...
    Çoktan beri graf atmıyordum atınca başlıyorlar sağda solda dedikoduya A.k bir tane analizleri yok , topikte 1 tane yararlı yazısı yok ama her boku biliyorlar .Çoğuda graflara sokup çıkardıklarım bende bıktım bu yüzden retliyelim görmesin duymasın kuştaki sistem 10 numara kırmızı kartı ver oyundan at
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Varlık fonu ve şimşek le beraber bıyıklı ekip hsbc müdahale yapıyor belli tahtalar üzerinden ana makina bofa öncülüğünde.
    oyun yine 16.30-18.00 arasındaki minyatür kale maça kaldı
    2.72 altı çoklu günlük kapanışlarda 2.58-2.60 bölgesini takip ederiz benim graflarda.
    maç başladı 2 devre 4 te biter
    bugun maçı kaleciler belirler bofa -iş bakalım izleyelim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    maç başladı 2 devre 4 te biter
    bugun maçı kaleciler belirler bofa -iş bakalım izleyelim.
    bofa 2mr üstü ekside. bakalım bu sefer de kapatacak mı satışları, yoksa ona güvenenleri yarı yolda mı bırakacak

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    viop 11200 üstünde kalsa bir tepki yapacak ama kalamıyor..aşağıda küçük fiyat boşlukları var bakalım gelecek mi..
    ilk boşluğa girdi..11114-11123 boşluğu kaldı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 524/1006 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •