Sayfa 519/1006 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Adamlar endeksi ne zamandır satmaya başlamış. Yabancı payı %75 den..Şimdi %25 lere gelmiş..
    Bu adam Ykbnk,Akbnk ı kaç dolara sattı da gitti?
    THY-Pegasus ,Kchol falan ??

Şimdi sattığının çok üstüne mal neden alsın ki? Ben olsam hayatta almam. Bana promosyon yapacaksın ki ben mal alıp tutayım. O da ancak olursa bir kriz sonrası olur.. Bu fiyatlar yüksek..

Biz bu sene trader yabancılar (bıyıklı-kısa vadeci fonlar vs) ile beraber oluşacak akıntıda yer alıp indiregandi yapacağız inşallah..

Yabancı olmadan da bu endeks gider. Ama o zaman yerli yatırımcı da halka arza olsun, hisse fonlarına olsun , kendi hisse alışlarıyla olsun deli gibi para soktu..Şu an o tablo yok ve insanların güveni de kırıldı..Asıl sorun o..
    ppf ve borçlanma fonlarındaki bu para olduğu sürece kısa vade buraya oradanda para gelmez bence emre , bu işler stopaj oynama vs ile olmaz oradaki yatırımcı 7-8 aydır orada zaten pıst 100 de patide.yabancı girişi olmadan 14-15 binler bence hayal 2024 son çeyreği 2.10-2.25 beklentimdi bu bölgelerden oyuncu çekiceklerini düşündüm şimdi dolarda yukarı ufak ufak giderken bizde bantları yukarı aldık bakalım grafa göre hareket edicem acele edilcek birşey yok 2025 ilk yarısı için yalnız bir seneryom var hükümet onu sokmaya oynarmı bakıcam gelen veriler onun hazırlığı gibi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Trump abi ve ekibi short pozda heralde. Sürekli ateşi odunluyor..

İris Cibre
    @iriscibre

Trump: "İngiltere çizgiyi aştı. Ancak Avrupa Birliği gerçekten çizgiyi aştı. İngiltere çizgiyi aştı ancak bunun çözülebileceğini düşünüyorum.
    Avrupa Birliği, yaptıkları bir vahşet."

Ab'ye de yakında tarife geliyor belli ki

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bendeki resim bu bedri ben bankalarda herşeyin fazla fazla fiyatlandığını
    oyun buralarda kar realizasyonu yapılıp başka tahtaları fonlayacaklarını düşünüyorum.

28.01.2025 paylaştığım xbank soruluyor özelden 2 formasyondan bahsetmiştim büyük formasyon devrede .
    yalnız ilk etap daire içindeki gap bölgesi var burası takip edilmeli bana göre 14.000 ler bu bölge çalışmazsa 13500 aşağıda .formasyon hedefi 11500 yalnız bu bölgeye hareket için daha olumsuz haber gerekli gibi ben bu şekilde takip ediyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Trump abi ve ekibi short pozda heralde. Sürekli ateşi odunluyor..

İris Cibre
    @iriscibre

Trump: "İngiltere çizgiyi aştı. Ancak Avrupa Birliği gerçekten çizgiyi aştı. İngiltere çizgiyi aştı ancak bunun çözülebileceğini düşünüyorum.
    Avrupa Birliği, yaptıkları bir vahşet."

Ab'ye de yakında tarife geliyor belli ki
    deli dana gibi her yere saldırıyor...

ingiltere napmış anlamadım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Varlık fonu ve şimşek le beraber bıyıklı ekip hsbc müdahale yapıyor belli tahtalar üzerinden ana makina bofa öncülüğünde.
    oyun yine 16.30-18.00 arasındaki minyatür kale maça kaldı
    2.72 altı çoklu günlük kapanışlarda 2.58-2.60 bölgesini takip ederiz benim graflarda.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. forumda biri nisanda 14,000 görülecek diyordu...

gerçekten hatırlamadım kimdi o...

5,500 karaduman onu biliyorum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    deli dana gibi her yere saldırıyor...

ingiltere napmış anlamadım...
    İngiltere ile işi olmaması lazım. Gücü yetmez ona...Hem Dünya nın en büyük finans merkezi hem de kara paranın merkezi orası...
    AB ile uğraşır ama bu..Ajandası çok ilginç bu sefer..

8. İngilterenin neyi kaldı dayı

bitti o günler.

game ovaaaaa.

Finans merkezi 3 şirketinin değeri 10 trilyon doları geçen yerdir.

Sayfa 519/1006 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •