Originally Posted by
emregunes
Adamlar endeksi ne zamandır satmaya başlamış. Yabancı payı %75 den..Şimdi %25 lere gelmiş..
Bu adam Ykbnk,Akbnk ı kaç dolara sattı da gitti?
THY-Pegasus ,Kchol falan ??
Şimdi sattığının çok üstüne mal neden alsın ki? Ben olsam hayatta almam. Bana promosyon yapacaksın ki ben mal alıp tutayım. O da ancak olursa bir kriz sonrası olur.. Bu fiyatlar yüksek..
Biz bu sene trader yabancılar (bıyıklı-kısa vadeci fonlar vs) ile beraber oluşacak akıntıda yer alıp indiregandi yapacağız inşallah..
Yabancı olmadan da bu endeks gider. Ama o zaman yerli yatırımcı da halka arza olsun, hisse fonlarına olsun , kendi hisse alışlarıyla olsun deli gibi para soktu..Şu an o tablo yok ve insanların güveni de kırıldı..Asıl sorun o..
ppf ve borçlanma fonlarındaki bu para olduğu sürece kısa vade buraya oradanda para gelmez bence emre , bu işler stopaj oynama vs ile olmaz oradaki yatırımcı 7-8 aydır orada zaten pıst 100 de patide.yabancı girişi olmadan 14-15 binler bence hayal 2024 son çeyreği 2.10-2.25 beklentimdi bu bölgelerden oyuncu çekiceklerini düşündüm şimdi dolarda yukarı ufak ufak giderken bizde bantları yukarı aldık bakalım grafa göre hareket edicem acele edilcek birşey yok 2025 ilk yarısı için yalnız bir seneryom var hükümet onu sokmaya oynarmı bakıcam gelen veriler onun hazırlığı gibi
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri