Originally Posted by
sdksmr19
Bunlar olmazsa Spk fişi çekmez mi?

Originally Posted by
sdksmr19
Yani gündemde kod dışı olayının var olduğunu şirkette mi kabul ediyor.

Originally Posted by
sdksmr19
2017 Bilançosunda bunları yapmazlarsa Spk ne yapar. Spk nın bunla ilgili uyarısı vardı sanırım.

Originally Posted by
sdksmr19
Herkes herkes ten hakkını alır merak etmeyin. Benim her konuda vicdanım rahat. Sizin yorumlarınızı almamış olabilirim ama satamadık . 56 hareketinde kalmazdım. Yok çağrı yok şu yok bu . Millet Danıştay haberini biliyor biz 1.30 çağrı hayallerini kuruyoruz durmaz dım 56 hareketinde aha 1 yıl daha gitti ömürden
Peki be hocam bak bir daha yazıyorum... SPK ve BİST çağrı var dedi... idare mahkemesi var dedi. Bölge idare mahkemesi var dedi. Danıştay var dedi. Temyiz var dedi... Ama geldik karar düzeltmeden döndü yok dedi tekrar ilk mahkemesine gitti yok dedi.
Şimdi varken yani mahkeme var derken frecellde var diyordu yok derken de mahkeme çağrı yok dedi diye yazdı...
Şimdi ben mi iptal ettirdim çağrı olayını dalga mı geçiyorsunuz satsaydın hocam 56 kuruştan... bak geçen bilanço kötü geleceğini düşündüğüm için sattım diyorsun... hayırdır... derler adama bir de burada yazdın... kot dışı olabilir dedin... spk cezalandırabilir dedin... Ya senden etkilenip satan olursa yarın da yükselirse eeee o zaman ne olacak...
Burada hepimiz değerlendirme yapıyoruz... hepimiz mağduruz... ama işinize gelince bravo frecell işinize gelmeyince kötü frecell..
Kusura bakmayın hocam bir daha söylüyorum benim tahtayı hareket ettirebilecek ne gücüm ne de imkanım var. Kusura bakmayın sdksmr19 iyi fiyatlardan satsın ya da alsın diye de çizgimden, doğrularımdan vazgeçmem...
Yani ben sana yardım edemeyeceğim...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri