Sayfa 525/897 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Alıntı Originally Posted by gokhangs Yazıyı Oku
    Herkese selamlar

Erinmeyip 2015 den beri kapa a gonderilen tum degerleme raporlarini cikartip tablo oluşturdum. Tabloyu buraya yukleyemedim fakat görmek isteyenler Telegram grubunda görebilirler.

Ozetle 2015 basinda gonderilen raporda arsa ederi kdv dahil 180 milyon tl ve 64.5 milyon usd. Uzerinden 6 yil gecmis, istmarina yapilmis ve faaliyete girmis, imar cikmak uzere ve en sonki degerleme raporunda fiyat 200 milyon tl ve 23 milyon dolar fiyat bicilmis. 6 yilda imar cikacak olup sehrin mekezinde ve deniz manzarali bir tarla tl bazinda %10 degerlenmis, dolar bazinda %60 deger kaybetmiş. Oynanan oyunun büyüklüğünü sadece burdan anlayabilirsiniz. Bunlarin yatacak yeri yok valla.

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Haksızlıktan, yalandan, dolandan vs. para kazanmayı yaşam biçimi haline getirmiş bu insanlar. Toplum her alanda ahlak sorunu yaşamakta. O raporun altına imza atan insandan en tepesindeki patrona kadar bir çürümüşlük hakim. Köydeki tarlayı değerlemiyorsun, İstanbul burası, deniz kenarı. Vallaha istediklerini yapsınlar, yaptılar da. Ben 8 yıldır tüm birikimimi, çoloğumdan, çocuğumdan, evimden kısarak buraya yatırım yaptım. Hamallığını yaptım bunca yıldır kısaca. Al sata girmedim, trade etmedim (keşke etseydim) . Kusura bakmayın ama eşşek gibi bunun ederini bana ödeyecek.
    Eskiden sadece sinirleniyordum, şimdi tedirginlik başladı. Bu ivme terse döner mi? diye.
    İnşallah hepimiz dönen bu kadar oyuna rağmen hak ettiğimizi alırız.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Haksızlıktan, yalandan, dolandan vs. para kazanmayı yaşam biçimi haline getirmiş bu insanlar. Toplum her alanda ahlak sorunu yaşamakta. O raporun altına imza atan insandan en tepesindeki patrona kadar bir çürümüşlük hakim. Köydeki tarlayı değerlemiyorsun, İstanbul burası, deniz kenarı. Vallaha istediklerini yapsınlar, yaptılar da. Ben 8 yıldır tüm birikimimi, çoloğumdan, çocuğumdan, evimden kısarak buraya yatırım yaptım. Hamallığını yaptım bunca yıldır kısaca. Al sata girmedim, trade etmedim (keşke etseydim) . Kusura bakmayın ama eşşek gibi bunun ederini bana ödeyecek.
    Eskiden sadece sinirleniyordum, şimdi tedirginlik başladı. Bu ivme terse döner mi? diye.
    İnşallah hepimiz dönen bu kadar oyuna rağmen hak ettiğimizi alırız.

Teweetcilerin eline gecerse Arsa fiyatına bakmazlar ucu acık olur şov yaparlar...

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sanki tahta çoktan hedef tahtasına döndü, şimdilik 2 günde bir şirket el değiştiriyor, yakında günde iki üç kere el değiştirir olursa hiç şaşırmayacağım.

Hayırlı sağlıklı bereketli kazançlar ...

4. Her ne kadar yeni üye görünmemde 2013 ten bu yana kağıtdayım , gördüğüm en güzel yazı , aynen katılıyorum , relax. Kardeşim ağzına sağlık,

5. Ve patron çıldırdı..... vuruyor da vuruyor kırbacı kısrağa....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunun bir düzeltmesi olacaktır, ama nerede? Kısrak çok yoruldu bence.

7. spek kağıtları gibi bi kaç gün tavan açsak , tavan bozmadan günü kapasak. biraz haber akışı gelse o da olur belki hayırlısıyla.
    bu arada gedik cuma seans sonu aldığı yüklü miktarı çıkıyor. cep to cep değilse %7 karla güzel kazanç kısa sürede. tahminim tatar bu ama bilemeyiz tabii
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
    Tavan oldu.kuşludaki sahtekarlar iyi gazladı ,hayırlı olsun.
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

Sayfa 525/897 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •