Sayfa 526/792 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Rolex Yazıyı Oku
    Amme hizmeti maksat küçük yatırımcı zarar görmesin

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet iyi açıklamış arkadaş. maksat küçük yatırımcı zarar görmesin. 3-4 sayfa öncesinde biri 5 TL den atlamış ne yapayım diye soruyordu. bu tip adamlara bu tip kağıtlara bulaşmayın diyorum. ben 5 sene önce ucuz bulup bulaşmıştım. hisse hala aynı seviyelerde. 5 yılın enflasyon ve faizini düşünürsek bu hissenin milleti sövüşlediği gayet açık ortaya çıkıyor. en basitinden 5 yıl önce dolar alıp kenara koysaydım, hissenin olması gereken seviyesi 6 TL.

4 yıl önce ADESE de milleti sövüşleyen yine bu adamlar. 4 yıl önce SELVA borsadan pahaanmış ADESE hisseleri satın aldı. ucuz ittifak dururken neden pahalı ADESE alıyorsun denmemesi için ve bugünlerde operasyon yapmak amacıyla 3 TL den ittifak hisseleri de aldılar. (4 yıl önce 3 TL den aldıkları ittifak hisselerini geçen hafta 3,5 - 4 TL den sattılar. peki kime sattılar bu yüzde 10 hisseyi?, tabiki de operasyonu yapacak olan gruba. yani AKDERE - KIVRAK ortaklığı grubuna. bir kaç aya operasyona başlarlar diye tahmin ediyorum. küçükler akın ederse aşağı verirler, akın etmezse yukarı çıkarırlar. borsada bu işler böyle dönüyor)

neyse gelelim 4 yıl önceki ADESE operasyonuna!
    SPK dan dolandırıcı rütbesi alan yönetim kurulu üyesi Murat KIVRAK ile kardeşi FERHAT KIVRAK önce ellerindeki ittifak hisselerini satıp ADESE aldılar borsada.sonra Adeseyi araplara satacağız haberleri yaptılar. küçük yatırımcıları bu haberlere boğdular. opsiyon sözmeleri adı altında haberler gazeteleri süsledi. daha sonra ittifakın iştiraki SELVAya yüksek fiyattan ADESE aldırdılar. bu arada ellerindeki adese hisseleri de iyice değerlendi. daha sonra MURAT KIVRAK KAP'a bir haber gönderdi. elindeki hisseleri satmak aamcıyla bir arap şirketi ile görüştüğü haberiydi. ADESE hissesinin fiyatları iyice arttı. sonra KAP'a bir haber daha gönderip elindeki hisselerin tamamını borsada sattığını açıkladı. ne holdingin ne de kendisinin adesenin araplara satışı ile ilgili geldiği noktayı açıklamadı. operasyon başarıyla tamamlanmıştı. bu satışta yüzde 80 karla çıktı. bir yılda yüzde 80 kar etmişti. tabi bu sadece murat kıvrağın açıkladığı rakam. birde kardeşinin açıklamadığı rakamlar var. acaba o, borsada yüksekten yüzde kaç ADESE satmıştı?
    gelelim SELVA'ya aldırdıkları hisselere. SELVa geçen yıl sattı elindeki ADESE hisselerini. kıvraklar gibi yüksekten satmadı. düşmesini bekleyip sattılar sözde bu adamlar holdinge kar ettiren yönetim kurulu üyeleri. ettirdikleri kar mı zarar mı siz hesap edin!

geçen hafta da SELVA 4 yıl önce borsadan ortalama 3 TL ye topladığı hisseleri yok pahasına 4 TL den satıverdi. kime? yine kendilerine! adamlar hissenin fiyatını artırmadan bir haftada yüzde 10 topladılar! normal koşullarda selva ellerindeki hisseyi topluca satmasaydı, normal koşullarda yüzde 10 toplamak için hissenin fiyatını 6 -7 tL ye taşımaları gerekirdi.

işte tüm bu olup bitenler yüzünden diyorumki, küçük yatırımcılar bu hisselerden uzak dursunlar. gidip güvenilir sahipleri olan hisseleri tercih etsinler. böyle yüzde 10 u 2 günde el değiştirdiği halde yükselmeyen hisselere paralarını koymasınlar. bu illa düşecek manasında değil. kumar oynarlar! kumarda kazanmak da var, kaybetmekte. oysa borsanın mantığı kumar değildir.

kumar oynamak isteyenler gitsinler kıbrısta kumar oynasınlar. bu alçaklara para kaptırmasınlar.

2. Selçuk ege9 kardeş iyi güzel açıklamışsınız teşekkür ederiz.Ancak burada yine bir ipucu bırakmışsınız.
    "(...küçükler akın ederse aşağı verirler, akın etmezse yukarı çıkarırlar. borsada bu işler böyle dönüyor) " diyerek
    Ben bu sözünüzden şunu anlıyorum bir yıl önce şu anki fiyattan aldığınız hisseleriniz cebinizde duruyor Ve kimse bu hisseye girmezse bu speketulotorlerin fiyatı yükselteceğini ve böylelikle sizinde yüksek fiyatta satacaginizi anlıyorum😁

3.  Alıntı Originally Posted by Karabey Yazıyı Oku
    Selçuk ege9 kardeş iyi güzel açıklamışsınız teşekkür ederiz.Ancak burada yine bir ipucu bırakmışsınız.
    "(...küçükler akın ederse aşağı verirler, akın etmezse yukarı çıkarırlar. borsada bu işler böyle dönüyor) " diyerek
    Ben bu sözünüzden şunu anlıyorum bir yıl önce şu anki fiyattan aldığınız hisseleriniz cebinizde duruyor Ve kimse bu hisseye girmezse bu speketulotorlerin fiyatı yükselteceğini ve böylelikle sizinde yüksek fiyatta satacaginizi anlıyorum😁
    1 yıl önce aldığımı söylediğin kısım hariç doğru anlamışsın. 5 yıl önce aldım ve halen saklıyorum. sattığım taktirde zararım realize olacak. 7 TL den satarsam zararsız satmış olacağım. yok küçükler bu hisseye bu seviyeden girerse sittinsene bu hisse çıkmaz. adam başkalarının aldığı kağıdı neden çıkarsın ki! borsanın temel kuralı bu. başkalarına niye çalışacaksin ki?! çıkmadığı gibi alanlar da epey süre bu kağıdı ellerinde tutmak zorunda kalacak.

yok kimse almazsa, o halde be de bu kağıdı 7 tl den satıp kurtulurum. Anladın?

ha bu arada bu holdingin yönetim kurulu dolandırıcı olmasaydı, hissenin fiyatı 7 lerde olurdu şu anda.

4. Pasta

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ramis Yazıyı Oku
    Pasta

Bizim yatırım şov yapmış patron mu

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Herkesin beklentisi Kredi ve açık yasağının bitmesi sanırım

7.  Alıntı Originally Posted by ONDOKUZ19 Yazıyı Oku
    Herkesin beklentisi Kredi ve açık yasağının bitmesi sanırım

İnşallah güzel olacak, Günlük ve saatlik göstergeler aşağı yönde ama içimden bi ses satma bekle diyor .

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by ramis Yazıyı Oku
    Pasta

Hocam müsaitseniz günlük pasta rica ediyorum

Sayfa 526/792 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •