Son güne kadar vermeme haklarını kullanmışlar, demekki 20 aralığa kadar vadeliye yatırmışlar, 9 ay boyunca hangi enstürmana koymuşsa dünya para kazandılar.
Borsada borç batağında olup da kazaran kar yazan şirketler bile çok önceden ödediler, bunların ne kadar iyi niyetli olduklarının kanıtı bu kuruşluk temettüyü yatırımcının burnundan getirmesi. Alkışlıyorum güralları, milli porselenciyi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Gene bilanço üzerinden masallar anlatılmaya başlandı. Fakirin tamda istediği...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İboağa doğru söylüyor Kutpo Bilançosunun bence de önemi Yok. Çünkü istediği zaman istediği şekilde açıklıyor! Ben de yıllar evvel bunu öğrendim. Halka açık şirket ama af yasasından yararlanıp Matrah arttırıyor mesela! Kimse bunu konuşmuyor! Bilanço ve teknik konuşuluyor. Bence anlamsız! YTD
Bununda sebepleri art niyetli davranış, sonuç şeker piliç vardı istikrarlı bir gecede nevrini döndürdüler onca kâr acıklamışlardı ama nafile...!!! Bu gibi aile yönetimindeki şirketler her zaman sağ gösterip sol vurmuşlardır, örnek; Uzel. Kim beklerdiki bu durumlara düşeceğini!!...asla ytd...!!!
Sayın Şavşatlı, Titanic'te battı...!!! "Hayat Acımasız Bir Öğretmendir, Önce Sınav Yapar Sonra Ders Verir."... Ytd!!!
Çalışan sayısı yüzde 16 düşmüş... Son dakika...
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri