Sayfa 527/987 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Dayak arsızı olmuş bu.
    dövmezlerse 16+ gelir
    döverlerse daha sonra gelir...

2. İlk ceyrekte yıllık %45 enflasyon bekleniyor, yil sonu %30 olsa , en geç 2022 sonunda zirveyi görür...
    Faiz sebep enflasyon cocuk soylemiyle faiz indirimi devam ederse 6 aya kalmaaz 20 ustune yerlesir...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    İlk ceyrekte yıllık %45 enflasyon bekleniyor, yil sonu %30 olsa , en geç 2022 sonunda zirveyi görür...
    Faiz sebep enflasyon cocuk soylemiyle faiz indirimi devam ederse 6 aya kalmaaz 20 ustune yerlesir...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bugünden sonra hiç hata yapmamak şartıyla iyimser senaryo mümkünmü bu kadroyla zor.
    ilk çeyrek %45 görecek enflasyon orası tamam sonra 30 lara düşmemiz için parasal sıkılaşma lazım yapacaklarmı şüpheli.
    önümüzdeki ayın başıyla zamlı maaşlar gelecek vatandaş mecbur koşup 3-5 yine dolara atacak kıt dolar 1-2 ay içinde zirveye gelecek belkide geçecek kur garantili mevduatlar hazineye ek yük yıl içinde bu yük nedeniyle hemde seçime kalan kısa süreden mecbur para basımına devam edilecek bu durum kur enflasyon sarmalını sürekli devam ettirecek yılı %80 enflasyonla doları hiç yazmayayım kapatacağız buda kötümser senaryo.

4. Bu arada yıllardır yazdığım tamamlayıcı sağlığı halen yaptırmayın..

2 gün önce evde covid olayları çıkınca üçümüzde gittik medicanaya. Evin dibinde zaten. Genel muayene tetkikler kan tahlilleri influenza ıvır zıvır. Kişi başı 15 tl verip çıktım.muhtemelen yıllık ödediğim rakamın yarısını bırakırdım kasaya.
    Kasa da müşteriler görevlilerle kavga ediyordu 15 gün önce geldim , dr 250 tl idi şimdi nasıl 500 diye.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Islak odun, levye, zincir, hortum, beyzbol sopası, ne buluyorlarsa vuruyorlar işte.
    Kemer yok mu? Ötekini hiç sormuyorum?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

6. ons altını da şamar oğlanına çevirdiler. iki ileri bir geri, bir ileri iki geri.. baydı artık. kafayı koyup sıyrılamadı gitti

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben dahi pozitif çıktım inanmazdım Corona virüsle hasır nesir olacağıma zira çok tedbirli davranıyorsun , devlet ilaç vermiyormus ( belki bana vermiyor sadece 😀 ) kendi tedavimi düzenledim , 200 TL lik takviye vb aldırdim .
    Kronik farenjit im olduğundan onu azdırdı yoksa pek fazla bir etki yok öksürük boğazımı yakıyor .

Herkes hastalanıp bu hastalık bitecek görünüş öyle. .
    ölçü şu şekilde : 1 bardak için , 6 gram adaçayı 2 gram ebegümecini 1 bardak kaynayan suya atıp , ağzı kapalı bir şekilde '' kısık ateşte '' 6- 7 dakika cilveleştiriyorsun. Sonra bardağa süzüp ağzını kapatıp ılımaya bırakıyorsun. gargara yapıyosun ğrrrğrrrğrrrğrrğrrrğrrr ( gargara sesi ) diye , sonracıma ağzını da çalkalıyosun , burnuna çekip temizliyorsun...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bu arada yıllardır yazdığım tamamlayıcı sağlığı halen yaptırmayın..

2 gün önce evde covid olayları çıkınca üçümüzde gittik medicanaya. Evin dibinde zaten. Genel muayene tetkikler kan tahlilleri influenza ıvır zıvır. Kişi başı 15 tl verip çıktım.muhtemelen yıllık ödediğim rakamın yarısını bırakırdım kasaya.
    Kasa da müşteriler görevlilerle kavga ediyordu 15 gün önce geldim , dr 250 tl idi şimdi nasıl 500 diye.
    hangi firmaya yaptıralım
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 527/987 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •