Sayfa 528/1001 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Viop XXXIX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Demek ki neymiş ukrayna ile rusya arasındaki bi savaş bizr yaramazmış. Savaşın lafı bile ne yaptı. O yüzden bu tip saçma sapan tezlerden uzak durmak lazım
    abi ben 30 yıldır bu coğrafyadaki istikrarsızlıkların ülkeye bir şey kazandırdığını görmedim.

filler kendi ülkelerine halel gelmesin diye başka çimenliklerde güreşiyorlar.

ayrıca tuzluk alıp koşmaya gerek yok. zaten tonla sorunun var memlekette. onları çözmeye bak.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by Finansalizm Yazıyı Oku
    Piyasalar artan gerilimlerden dolayı endişeli gözüküyor.
    arkadaş yeni kayıt olmuş ama başka yazacak bir şey bulamamış demek ki !

3. Zelhinsikjj bi yerleri kaşınıyor bu net, putin bunları sevmeden bırakmaz,bati zaten habire şarabı veriyor bunlara

Arada bizim palaya noluyasa bi ayar tutturamiyor.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

siteye ilgi kasmaya çalışıyorlar. veya sağlam long yapan bir ağanın pr işidir. ciddiye almaya gerek yok.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

Aynı şeyi tüm foruma link olarak bırakıyor.

Gerçekten bu şekilde reuters haber ajansını geçebilecekler mi göreceğiz
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    siteye ilgi kasmaya çalışıyorlar. veya sağlam long yapan bir ağanın pr işidir. ciddiye almaya gerek yok.
    Bol miktarda şikayet aldı mı bir süre sonra emekli ederler gider gibi geliyor...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sadece bu topiğe değil yeni gönderilen hepsine aynı yazıyı kopyalıyor yetkililere bildirdik müdahale ederler heralde

ben misal yanıldım dersteyken 5000 puan daha basmış 2248 den longum şansıma 2000 puan karlı hale geldi ama minibüsteydim bozamadım. eeee eve geldim 225800 den vermek işime gelemedi. ben beklerim ki...poz açarken eski tabirle 20.000 puan marjı hesaplayarak açıyorum artık. Hedef fiyatım yükseldi arada. bence savaş mavaş yok. akşam seansında 228.800 görürse veririm elimdeki longları aksi halde bekleriz be....

Sayfa 528/1001 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •