Sayfa 529/1002 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Piyasalarin tadi olmadigi icin , o yuzden hisse yogun fonlari guncellemek icimden gelmiyor.

6-7 adet fonun guncel portfoy dagilimlari :

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Tabi bu fonlari tahmin etmek cok zor. Ipb ve rpd yogun turev kullaniyor.

Kub da hisse tarafinda %8 civari bir eksiklik soz konusu tabloya isleyemedim. Ayrica KKR diye bir hisse veya eurobond var hatali gozuktugunu dusunuyorum. Fonun %74 luk kismini olusturuyor tabloda. Bence hatali.

Gbc ise saat 17 ile 18 arasi ortalama degerleri baz aldigi icin onu da tahmin etmek zor diye dusunuyorum. Yanlis biliyor olabilirim.

Bol kazanclar , saygilar.

2. 1 altın ons viop şortu bugün 1760 dan kapattım ve longa geçtim. hedef fiyatım 1830. zarar kes seviyem 1739. bence bu seviyeyi kırmadan yatırım fonlarınızı satmayın.

tge icinde altın - gumus cokmu orani ?

4.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Çoğunluğun gittiği yöne gitmemek lazım.
    Kazanabilecekler bir grup azınlıktır.
    Herkes kazansa zaten...
    Bu fon başlığı da birilerine hizmet ediyor gibi ! İnsanlar adeta bazı fonlara yönlendiriliyor gibi bir hisse kapılıyorum. Belki de efham yapıyorum. Zira çok derin inceleme yapabilen, bu işleri bilen arkadaşlar her nedense enflasyon üzeri düzenli getirisi olan bazı fonları hiç yazmıyorlar. Bu başlığa da yazan bir arkadaşın kendi başlığında yazdığı '' arkadaşlar lütfen şu şu fonlardan buralarda bahsetmeyelim '' diye yazdığını hatırlıyorum.

Oysa , devasa bütçeli fonlar , 3-5 kişi fazla gelmiş, eksik olmuş umurunda olmaz. Paylaşmak mutluluktur. Sonuçta kimse cebinden para dağıtmıyor. Bu başlıkların amacı da bilginin paylaşımı olsa gerek ( ben öyle sanıyorum ).

5. Misal , gtf diye bir fon var. Aynı kurumun ppz fonu dilden dile dolaşırken, ondan daha iyi getirisi olan GTF nedense hiç konuşulmamış. Tesadüfmü dür bilemedim.

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    tge icinde altın - gumus cokmu orani ?
    Kabaca %5 altin , %3 gumus diyebiliriz.

Fon paylasimi konusunda gizlenecek bir durum olmadigini dusunuyorum. Tefastan iyi fonlari ayiklamak biraz zor ama sayin yuji nin tablolarinda her sey acikca belli oluyor.

Bir kez daha elinize , emeginize saglik yuji ustad. Gunluk paylastiginiz tablolarin buyuk faydasini goruyorum.

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Kabaca %5 altin , %3 gumus diyebiliriz.

Fon paylasimi konusunda gizlenecek bir durum olmadigini dusunuyorum. Tefastan iyi fonlari ayiklamak biraz zor ama sayin yuji nin tablolarinda her sey acikca belli oluyor.

Bir kez daha elinize , emeginize saglik yuji ustad. Gunluk paylastiginiz tablolarin buyuk faydasini goruyorum.
    TGE petrolden çok etkilenir. Altın etkilemez pek. Sanayi hammaddeleri yani.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Misal , gtf diye bir fon var. Aynı kurumun ppz fonu dilden dile dolaşırken, ondan daha iyi getirisi olan GTF nedense hiç konuşulmamış. Tesadüfmü dür bilemedim.
    hocam o fonun yüksek risk puanına göre getirisi düşük. bazı günler kaybetmeyi göze alan gidip direk nzh osd alır. ikincisi, herkes herşeyi takip edemiyor forumun amacı da bu zaten birbirimizden haber almak. gtf konusunu paylaşmanız iyi olmuş mesela cazip bulan çıkabilir. yanlış anlamayın genel anlamda konuşuyorum komplo teorisyenliği hayatta size başarı getirecek bir tarz değildir

Sayfa 529/1002 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •