Artan

106,70 10 18:10
189,20 10 18:10
40,48 10 18:10
46,66 10 18:10
346,75 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

248,40 -10 18:10
29,16 -10 18:10
6,13 -9.99 18:10
138,90 -9.98 18:10
11,66 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.225.007.380,86 18:10
8.443.778.837,60 18:10
7.985.993.904,50 18:10
6.589.113.685,45 18:10
6.341.135.893,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 53/53 İlkİlk ... 343515253
Arama sonucu : 424 madde; 417 - 424 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    nohut yapma senin onun aklına ihtiyacın yok yeme bizi
    eregl sen kendin aldın sisteminden dolayı ,
    buraya gelen öbür köyden getirdiklerinden bir kaçı 31 deyken satalım mı dedi 46 olacak dedi dansöz bende çok basit soru sordum hala cevap veremedi sende şuanda eregl varmı diye varsa günlük ekstreni paylaş tebrik edeyim dedim hodri meydan
    sn.sindoma, sizler eski dostsunuz....kırmayın kalplerinizi.
    ''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''

erdemoglu....

EMME-BASMA TULUMBASININ....basina gecti usaglar....EMDI.....BASACAK....

YURT DISINA IHRAC ETTIGI hisseye donusturulen tahvillerini.....8 panginot....orda gomecegiz.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ben 2010 dan voborsadan girdim hissenete çok uzaktım çok nadiren bakardım,...Voborsa da zaten çok renkli kişiler vardı,...Senden tutta Jelibonu, Seçuklusu, Astatini..Jefrin (bayanlardan), Larossianı çok insanlar vardı,..hey gidi günler hey, gençtik coşkuluyduk,..

o yıllarda bin atlı dev gibi bir orduyu yenmeye çalışıyorduk,..sonra anlaşıldı tabi,..bin atlı kendi ordusuna saplamaya çalışıyordu,

şimdi herkes geçen sürede çok gelişti,..okullar kapandı,
    teknik analiz vardı, kapandı,
    vadeli okulu vardı, o da kapandı,
    forex okulu kapandı,
    topiklerin tozunu atan altıncı oğlanlar 2011 de doğrandılar, goldun bu boğasına hiç biri yoklar onun icun, birer ikişer sessiz kaldılar, sıra basıp görünmez oldular,..

mesela altın rekorlar kırıyor, bir tane topiği açıldımı altına eşlik eden, açılmadı,..

bunların yerine beyaz atletliler, pijamalılar altında parayı vurdu, bu işten anlamayan sürü,..kazancın dibine vurdular alayı,

geçen sürede teknik göstergelerin yerini sistemler, onların yerini robotlar, sonrasında algoritmalar ve algoritmaları da içine alan makinalar türedi,..
    v.s
    herkes tokatlanmaktan o kadar yorulduki coinleri dahi analizde cesaret yok,..çünkü en tokatçı o,..

ama şu oldu, bunun yerine herkes bireyselde çok gelişti, kendini aştı,...yeni nesil gençler teknolojiyi çok iyi kullanır ve çabuk kavrar oldu,...sağ kalan eskiler donanım sahibi oldu, kafaları oturdu

dolayısyla şu anki çıkışlar bundan, geçen sürede herkesin kendi sanatı oluştu,

eskiden sanat toplum içindi,..
    şimdi sanat sanat içun oldu,...

yani bireysellik ve kişisel bilgi öne geçti,...

o nedenle sana karşı tepkiler gayet normal,..

çünkü sen topluma yazdın,..toplumsa artık kaldımı kalmadı,..

çil çil dağıldık,..
    SORDUM.....

bu anlattigin usaglarin tutuldugu hastaligin adi neki....EY BUYUK ALIM DEDIM....

dediki.....sikik haslagi guzu.....bulut taki.....kronik sikik.....duzelmez dedi....

vayyy anasini dedim.....yazik laz bulut a.....demek duzelmez....kronik sikik.....heeee....

heeee dedi....

indregandi.....buyuk bir alimdir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. Kuzu senlerdir yaşadığın hastalığı yazmışın en sonunda hamam oğlanı yapıcam seni topiklerini artık alışkan hamam oğlanı diye açıcaksın senin ne mal olduğunu gösteriyorum insanlara
    tedavi edicem seni tarihini bile verdim aralık 5-5 boru uyguluyacam kendini bana bırak 28 senedir çok tedavi ettiğim kişi var sen ne ilk ne sonuncu olucaksın yavrucum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. Bu hamam oğlanı kuzu da sasa da , eregl de yok hastalığından dolayı yukarda yazmış hastalığını kronik sikik olmuş bu yüzden buraya ekstre atamıyor mikildiği için güzel eülendirdi bizi kaç gündür kendi kendini ihbar ediyor hep .
    hadi kolay gelsin

bulut....

git biraz dinlen....24 saatini buraya verme....colugun cocugun varsa onlarlada ilgilen....belki isin vardir....birazda isinle ilgilen....birde kendi topigin var....birazda onla ilgilen....

DINLEN....

yarin gelip kufretmeye devam edersin....sagligini komple yitirme....yazik sana ve ailene...

AMRIKI BORSALARINI SHORTLAMAYA BASLIYALIM MI.....

herhangi bir borsanin cokertilmesi ucun....ON SART NEDIR.....

once bu ON SART i bileceksin.....

ikinci bilmen gereken sey.....HICBIRBORSA KENDILIGINDEN COKMEZ....BIRILERI COKERTIR....

O BIRILERININ BIR BORSAYI COKERTMESI UCUN.....ON SART....mutlaka gerceklesmelidir.

nedir bu ONSART....

KULLIYETLI MIKTARDA NAKITIN HAZIRLANMASIDIR.....

nasil hazirlanir.....

TONLA altin alirsin....altini 1800 dolardan 4400 e basarsin....gelene gidene ALTINI DOSER.....NAKTE GECERSIN.....

TUM COINLERI....yukari basar.....gelene giden e doser.....NAKTE GECERSIN....

bunlar olurken.....BORSALARI YUKARI EGILIMLI YATAYDA TUTAR....gelene gidene MAL VERIR....ACIGA SATMAYA BASLARSIN....OLMUYAN MALINI SATTIN.....NAKIT EDINDIN....

KOMPLE.....NAKITE GECTIN.....BORSALARI COKERTTIN MI.....DIPTE....TUM MALLARI ALACAK PARAN HAZIR ARTIK....

sira geldi....nasil ve ne zaman gocerteceksine....

YAZACAGIM....su bulut serserisi bi gitsin buradan.....oyle yazayim.

yoruldu....defolup topigine gider....YAZARIM....YOGUSAM YAZMIYACAGIM....

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bulut....

git biraz dinlen....24 saatini buraya verme....colugun cocugun varsa onlarlada ilgilen....belki isin vardir....birazda isinle ilgilen....birde kendi topigin var....birazda onla ilgilen....

DINLEN....

yarin gelip kufretmeye devam edersin....sagligini komple yitirme....yazik sana ve ailene...
    ne oldu tezgahını bozdum her yazdığının içinde küfür olan dallama sensin bunları yazıp sonra bir sonraki yorumuna bana serseri diyorsun bende gelip seninle burada topla oynar gibi oynayınca ağlıyorsun
    hamamoğlanlığını bırak senin yakalndığın kronik sikik rahtasızlığının sorumlusu kendinsin beni niye suçluyorsunhadi şimdi zırvala dur ismimi geçirdiğin an bir daha ayağımda sektiririm seni ona göre salal dur şimdi sağdan soldan okuduklarını kendi analizinmiş gibi

Sayfa 53/53 İlkİlk ... 343515253

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •