Sayfa 530/916 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
    Şunu sormaniz lazim
    1-Aselsan taban olmadigi halde ertesi gün Kredi islem ve Aciga satis yasaklandi burde neden 3 gün beklendi
    2-Tahta bugün -11 lere geldigi halde neden Devre Kesici uygulanmadı..

Sonra diyorlar Ahmet Amca , Fatma Teyze neden borsaya gelmiyor...
    Sen SPK olarak onların hakkının korumazsan kim gelir...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

2.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Bir de bu var, şifreyi çözelim [emoji6]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    Kardeş ben onun 1 eylülden itibaren olanına baktım. Durum galip açısından bayağı sıkıntılı. Biz bir kaç bin lotla bekliyoruz adam 5.75 tl ortalamayla 43 milyon lotla bekliyor. Dakika dakika takip ettim kritik yerlere alım yazıyor ama veriyorlar eline. Diğerleri robotlarla alım satım yapıyor herhalde

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by tembelkarinca Yazıyı Oku
    Kardeş ben onun 1 eylülden itibaren olanına baktım. Durum galip açısından bayağı sıkıntılı. Biz bir kaç bin lotla bekliyoruz adam 5.75 tl ortalamayla 43 milyon lotla bekliyor. Dakika dakika takip ettim kritik yerlere alım yazıyor ama veriyorlar eline. Diğerleri robotlarla alım satım yapıyor herhalde

Galipte 43 milyon lot olduğuna emin misiniz? Ben son 3 aylık da Galipte mal göremedim.

Açığa satış yasağı çok iyi oldu. ASELSAN a en tepede geldiği için tabanalı yedi. Buna diplerde geldi. Bence pazartesiindne sonra şenlik var.. Kendi görüşüm
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

4.  Alıntı Originally Posted by tembelkarinca Yazıyı Oku

Bu da demek oluyor ki bu açığa satışın yasaklanması galip için bir kurtuluş yolu oluyor. 4 aralığa kadar burunlarını sürter o ekibin.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

Alıntı Originally Posted by tembelkarinca Yazıyı Oku

galip mallar virmanlı genel takasta yol
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

6. Durum ne olacak peki Nasıl 10 oldu bu hisse galip in işi mi hep

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Kağıt 2-3 günde 10 lardan 4 e iner spk 4 e gelince tedbir alır

sayın spk yetkilileri bukadarda insanın gözüne gözüne soka soka yapmayın bu işleri

çok belli ediyon kendini..

adam 3 gündür burada milleti taban delisi yaptı tık yok..

pasta masta bilmemde galip hepsini çıkamasada ihtiyacı olanını boşalttı sanırım..
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

8. vbts midir nedir yeni çıktı 2 hafta kredili açığa satış yok

eskiden 3 ay internet minternet herşey yasak geliyordu..
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 530/916 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •