1297 maliyetli uzun süredir tuttuğum şortlarımın bi denesini 1260 dan kapattım. İki dene şort ilen devam
Hamdım Piştim Yandım
Hangi çılgın, bana zincir vuracakmış?, Şaşarım!
Maç bitti hala vuruyorlar. Mekanik sistem iyiymiş ben bugün kol gibi zararla kalkardım ki spotta zaten baya baya yedim dayağı. Spot tabi 2 gün sonra kapanmadığı için sülalem rahat kısmen ama yine de hepsini satıp hepsini alttan da alabilirdin - o kadar anlamıyoruz henüz borsadan.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada ki insanlar VOB da işlem yapıyor ben spottayım..Spotta ne olup ne bittiğini çoğunuz belki görmüyorsunuz..
Benim hayatım boyunca görmediğim iişlemler son 1 yıl içinde oldu..Maalesef piyasa yerli p.çlerin elinde oyuncak oldu..
Spek dediğimiz soyu sopu belirsiz tipler aktı piyasaya..Yolda görseniz merhaba demeyeceğiniz çoluğu çocuğu ne yaptığını bilse suratına tüküreceği tipler yani..
Bugün mesela sabah bir çok kağıt %5 eksi açtı işlemsiz yani..Sonra yine kademelerde lot yokken aşağı düşürerek devre kesti yine işlemsiz...Sonra 70-80 kağıt taban oldu..Yarın böyle yine bir açılış sonra topla, sonra 50-60 tavan..1 yıldır piyasalar böyle maalesef..
Froto dışında 2. kağıt söyleyemem yatırım amaçlı..Nedeni basit yabancı %80..Tüpraşta mesela geçen yıl böyleydi şimdi adamlar %40'da..Çıktı gitti adam tüpraştan şimdi yerliler 75-80 arası birbirini kovalıyor.
Eskiden alıp yatırım kağıtlarını bekliyordun, temettüyü kaldırdı bu beyin yoksunları, yabancı sattı yerli soytarıların elinde meze oldu zaten çıkaramazlar, bu sefer diğer kağıtara gidiyorsun orada da yukarıda yazdıklarım geçerli ee ne olacak şansın yaver giderse yakalarsın bir şeyler..Yani yabancıyı ülkeden tekme tokat öyle bir kovduk ki piyasa bu hale geldi..
Şu piyasayı adam etmek o kadar kolay ki ama bunu istemiyorlar bu cibiliyetsiz SPK, Bist soytarı yöneticileri.
Sayın b_g ;
O halde tasi tarağı toplayıp gitmek lazım...
O kadar vahimse durum...
Uzaklaşalim bu borsadan dimii.![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Yer İmleri