Şu da var burada altın-dolardan en azından kardan zararda olanlar var.Doların düşebileceğine dair analiz bile istemiyorlar..o da işin psikoloji tarafı.
Şu da var burada altın-dolardan en azından kardan zararda olanlar var.Doların düşebileceğine dair analiz bile istemiyorlar..o da işin psikoloji tarafı.
Normalde doğru bir şey yapacağın zaman güvendiğin bir kişi gelir şunu da düşündün mü der, tekrar düşünüp vaz geçersin.
Bunun dışında gerçekten her şeye rağmen bir aksiyon aldığında keşke bana da sorsaydın diyen biri gelir, ve o işde pişmanlık hissettirir. Kiralık ev ararsın bulamazsın, tam içine sinmese de bir evi kiraladığında biri keşke bana sorsaydın işe yakın güzel bir ev var üstelik daha ucuz gibi. Bende çok fazla örnek var.
Murphy benzeri kanıunlar var, derli toplu bir yerlerde belki yazıyordur.
Bunun dışında da elini attığı altın olanlar da vardır. Sistem ne kadar akıllı isen o kadar zorluk çıkarıyor olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Neşemizi bozmuyalım.
Yılanoğlu boyna yükselecek, cari açığımız küçülecek diye diye bir senede yılanoğlu 6 dan 14 oldu.
Ne değişti
Sıfır sıfır elde var yine sıfır
Amaç seni beni onu bunu kandırıp, yılanoğlu düşerse cari açığımız artar deyip boyna yılanoğlunu yükseltmek ve fakir Türk halkını daha fakir yapmak
Hamdım Piştim Yandım
Elinde dolari olanlar dusecegine dair analiz istemiyormus
Bazen gercekten cok sacmaliyorsun
Dolarci olarak 6 ya dusmus 36 cikmis bunlar sahsen benim umrunda bile degil
18 den 12 ye mi dusurduler 6 ya kadar dusursunler ama atacaklari adimlar kuru stabil hale getirsin
6 ya dusurup yeniden 12 lere cikarmasinlar
bu sekilde zigzaglar ile Tl mevduatini olanin alim gucu %70 zayifliyorsa dolarcilarin alim gucude %30 zayifliyor
Bende soyle bir yorum yapayim full hissede olanlar boyle donemlerde hisselerde ralli ve ralli ile birlikte dolarda saglam bir dusus hayali kurarlar. Her genc kizin ruyasi zetina dikis makinasi gibi![]()
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Valla ben düğün dernek, yeni doğan için çeyrek alıp köşeye atmaya başlarım bu fiyatlardan. Ayrıca doğrudan kura bağlı laptop, telefon vs alımlarımı da öne çekerim. Dolar olur da 10 altına insin tüketim malı ithalatı patlar. Akılları varsa 11 altına indirmeyse çalışmazlar bundan sonra.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri