Þu da var burada altýn-dolardan en azýndan kardan zararda olanlar var.Dolarýn düþebileceðine dair analiz bile istemiyorlar..o da iþin psikoloji tarafý.
Þu da var burada altýn-dolardan en azýndan kardan zararda olanlar var.Dolarýn düþebileceðine dair analiz bile istemiyorlar..o da iþin psikoloji tarafý.
Normalde doðru bir þey yapacaðýn zaman güvendiðin bir kiþi gelir þunu da düþündün mü der, tekrar düþünüp vaz geçersin.
Bunun dýþýnda gerçekten her þeye raðmen bir aksiyon aldýðýnda keþke bana da sorsaydýn diyen biri gelir, ve o iþde piþmanlýk hissettirir. Kiralýk ev ararsýn bulamazsýn, tam içine sinmese de bir evi kiraladýðýnda biri keþke bana sorsaydýn iþe yakýn güzel bir ev var üstelik daha ucuz gibi. Bende çok fazla örnek var.
Murphy benzeri kanýunlar var, derli toplu bir yerlerde belki yazýyordur.
Bunun dýþýnda da elini attýðý altýn olanlar da vardýr. Sistem ne kadar akýllý isen o kadar zorluk çýkarýyor olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Neþemizi bozmuyalým.
Yýlanoðlu boyna yükselecek, cari açýðýmýz küçülecek diye diye bir senede yýlanoðlu 6 dan 14 oldu.
Ne deðiþti
Sýfýr sýfýr elde var yine sýfýr
Amaç seni beni onu bunu kandýrýp, yýlanoðlu düþerse cari açýðýmýz artar deyip boyna yýlanoðlunu yükseltmek ve fakir Türk halkýný daha fakir yapmak
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Elinde dolari olanlar dusecegine dair analiz istemiyormus
Bazen gercekten cok sacmaliyorsun
Dolarci olarak 6 ya dusmus 36 cikmis bunlar sahsen benim umrunda bile degil
18 den 12 ye mi dusurduler 6 ya kadar dusursunler ama atacaklari adimlar kuru stabil hale getirsin
6 ya dusurup yeniden 12 lere cikarmasinlar
bu sekilde zigzaglar ile Tl mevduatini olanin alim gucu %70 zayifliyorsa dolarcilarin alim gucude %30 zayifliyor
Bende soyle bir yorum yapayim full hissede olanlar boyle donemlerde hisselerde ralli ve ralli ile birlikte dolarda saglam bir dusus hayali kurarlar. Her genc kizin ruyasi zetina dikis makinasi gibi![]()
...
Valla ben düðün dernek, yeni doðan için çeyrek alýp köþeye atmaya baþlarým bu fiyatlardan. Ayrýca doðrudan kura baðlý laptop, telefon vs alýmlarýmý da öne çekerim. Dolar olur da 10 altýna insin tüketim malý ithalatý patlar. Akýllarý varsa 11 altýna indirmeyse çalýþmazlar bundan sonra.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri