benim eşimin hesabına da 40.000.000.000.000 yatmıştı zamanında
benim eşimin hesabına da 40.000.000.000.000 yatmıştı zamanında
bir halt olacağı yok.
su an serbest ticaret harbi serbest oldu.piyasalarda inanilmaz fiyat artislari var.
20 gun once 400 tl olan sekerin cuvali bugun 800 tl.
et fiyatlarina bakiyorsun 100 den 140 a cikti.
tum bunlarin sebebi ramazan diyorlar.gida tuketimi had safhaya cikacagi icin.
denetleme sifir. keza denetlemeyi yapacak olan devlette zaten faturalar,akaryakit vb derken vatandasa yuku bindirdikce bindirdi.durum boyle olunca esnafta sen misin o zamlari yapan diyip anlasarak sektor sektor sirasi ile fiyatlari katliyor.
un sektoru ilk baslatti.yag sektoru uzerine tuz biber ekti.simdi de seker.
pastane cafelere ambalaj ureticisi oldugumdan az cok piyasanin icerisindeyim.resmen bu bahsettigim urunleri ureten degil alip deposuna 3-4 ton mal koyan birisi bile parayi vurdu 1 ay icerisinde..buyuk kurumsal musterilerim depolarinin onune 24 saat guvenlik dikti.cunku iceride en kotyu un yag seker 4-5 milyon tl.( ayliktuketecegi kadar urun alanlar )
1 hafta once yazacaktim firsatim olmadi.herkes yag derdine dusmusken asil seker patlama yapacak diyecektim ki gecen hafta 400 den 600 e cikmisti..simdi 800..
martin basinda deposunda 1 m tl lik seker olan birisinin su an 4 m tl si var..dusunun..
Geçen benim saatin metreküpünü yannış okumuşlar 70 TL'lik fatura 700 TL geldi ödemedim. Bu sefer daha fazla geldi, kesecez dediler itiraz ettim. Benim şansda bu kadar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yeni düzenlemeyle fakirler bir devrin battığı yerde batabilecek...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=403463
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Mazota bu gece zam gelebilir.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri