Hocam aynen habersiz olmucak gbi 58 ustu kapanislar yon yukuri olmaz mi yani bi ust dirence degmez mi
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam aynen habersiz olmucak gbi 58 ustu kapanislar yon yukuri olmaz mi yani bi ust dirence degmez mi
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oturduk çayımızı içtik selofan güzel insan 3 saat, zaman nasıl geçti anlamadım güzel muhabbetin için tsk ederim tanıştığıma tekrar memnun oldum
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakıyorum da keyifler yerinde.caylar sohbetler keyifler.sorun bende sanırım.Transtürk ün kayıpları ve toparlanmamasi bir beni dert ediyor sanırım. Air hocam bile böyle rahatsa vardır elbet bir bildiği deyip kendimi teselli edeyim bari...
Keşke sen de geleydin muğlalı.. Biz keyfimizi kağida bağlamadik ki.. Benzer sıkıntılar yaşadık yaşıyoruz.. Farkimiz sıkıntının kendisinden ziyade sıkıntıyı yorumlama biçimimiz.. Sen de tevekkül et ve olanin hayirli olduğunu unutma kiymetli kardeşim.. Bu günlerin daha güzele dönüşmesi duasiyla vesselam..
çalıların arkası sessiz buralar sessiz twıtter sessiz güzel oluyor kafa dinlemek.2017 genel kurul çağrısı ne zaman yapacaklar eli kulağında olmalı
7 000 000 un maliyeti yok mu sizce para şirkete de sokulmuş denetci kardeş makbuzları gördüm diyor.
aylık faizi : 54 324,34 tl bir an önce işlemleri hızlandırsanız bence diyorum
7 000 000 tl yatırıp aylık faizi 54 324,34 tl den olmak nasıl bir duygu acaba ?
Yer İmleri