Sayfa 531/937 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Düzeltme

Alıntı Originally Posted by Eğinli24 Yazıyı Oku
    Çok davalar açıldı da çözülemedi. Bu iş banka ile devletin anlaşması ile çözülür. Banka kendi toplanıp da bundan yıl halt ettikten sonra ana sözleşmeyi değiştiremez, yabancı yatırımcı farklı odaklar var. Bunu çözecek kişi de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sözü de senettir. Ahmet Kemal Doğançay davaları devam ediyor. O da Erdoğan dan yardım istedi. Son 2 yılda buradan da gauss lar fibonacciler geçti. Bu mesele çözülünce onlar da geriye kalan hayatlarında Erdoğan 'ın sözlerine itibar ederler Süreç devam ediyor.
    açılan dava derken 1991 yılındaki genel kurul kararındaki KISITLAMA OLAYI İÇİN AÇILAN BİR DAVA VARMI DİYORUM BEN

serhat özer dışında varmı
    Son düzenleme : ÖGSS; 26-12-2020 saat: 15:57. Sebep: EKSİKLİK

2. Sayın ÖGSS 1991 de ki kısıtlama için dava açılmış mı ben de çok merak ediyorum.Var ise böyle bir dava sonucu ne olmuş ? Rahmetli Ülkü hanım (Atatürk’ün manevi kızı) o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazarak bunları anlatmıştı.Bu konulardan kimse bahsetmiyor şimdi Ülkü hanımın oğlu Ahmet Kemal Doğançay mahkemelik bilir kişi atandığı miktarın hesap edileceği konuşuluyordu lakin hiç bir bilgi yok.Sayın Eğinli davanın devam ettiğini söylüyor.Belki bu davadan bişey çıkması bekleniyordur.Bir üst mahkemeden dönmememesi için de değişen isimler var diye biliyorum.Hep bir umut bekliyoruz inşallah sonu güzel olur.

3. Onlar konuşur REİS yapar .

4.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    açılan dava derken 1991 yılındaki genel kurul kararındaki KISITLAMA OLAYI İÇİN AÇILAN BİR DAVA VARMI DİYORUM BEN

serhat özer dışında varmı
    Daha önce bu konuda açılan dava olsaydı emsal teşkil ederdi ve sonraki davalara bu konu kapalı olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca İş Bankası da bu dava kararını örnek göstererek kendisini savunurdu. Şu anda kurucu temettüsü 4 lira değerleme yapılsa 120 lira imha bedeli çıkar. Akbank ve Garanti imha örnekleri de elimizde. Dolayısıyla bu anormal olayın düzeltilmesi lazım diye düşünüyorum. YTD

5.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    tek takıldığım nokta neden kimse 1991 YILINDAKİ GENEL KURUL İPTAL DAVASI AÇMADI siz eskiden beri bu platformda olduğunuz için size sorabilirmiyim bankers bey saygılar
    Bunu doğru anlayabilmenin yolu o dönemi anlamak ve bilmekten geçer. İlgili dönemde bu hisseler kimdeydi, İş Bankası devlet içinde ne kadar kuvvetliydi bunu iyi bilmek lazım. Kaldı ki kurucu hisse sahiplerinin doğrudan genel kurul iptalini isteme hakkı olup olmadığı tartışmalı.

6.  Alıntı Originally Posted by Ali Kütahya Yazıyı Oku
    Sayın ÖGSS 1991 de ki kısıtlama için dava açılmış mı ben de çok merak ediyorum.Var ise böyle bir dava sonucu ne olmuş ? Rahmetli Ülkü hanım (Atatürk’ün manevi kızı) o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazarak bunları anlatmıştı.Bu konulardan kimse bahsetmiyor şimdi Ülkü hanımın oğlu Ahmet Kemal Doğançay mahkemelik bilir kişi atandığı miktarın hesap edileceği konuşuluyordu lakin hiç bir bilgi yok.Sayın Eğinli davanın devam ettiğini söylüyor.Belki bu davadan bişey çıkması bekleniyordur.Bir üst mahkemeden dönmememesi için de değişen isimler var diye biliyorum.Hep bir umut bekliyoruz inşallah sonu güzel olur.
    Doğançay’da kurucu hisse yok. Orada mevzu biraz farklı.

7.  Alıntı Originally Posted by borsa_simsari Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kim ne derse desin derin hisse insanlara bu hisselerin varlığını yazmasaydı kimse dönüp bakmazdı. Buna karşı söyleyecek bir şeyi olan varsa bana hemen cevap versin. Yalan mı? Şunu da yazmadan geçmeyeyim.

21 ocak 2001 fiyatlarına bakalım:
    1 lot işkur 844 tl,
    1 lot işbtr 985 tl,
    1 lot işatr ise 30032 tl.

Bu fiyatları nasıl yorumlarsınız. o zaman işkurun daha kıymetli olduğunu bilmiyorlar mıydı? bu durum senelerce 3 aşağı 5 yukarı devam etmiştir incelerseniz görürsünüz.
    Hisselerin durumu ya da değerlenmesiyle derinhissenin bir ilgisi yok ki.

8. Sayın Bankers
    Gazi Atatürk’ün vasiyetin de ölünceye kadar Ülkü hanıma bu hisselerden pay verilmesi söylenmiyor mu ? Ahmet Kemal Doğançay annesinin eksik aldığı temettülerin davasını açmadı mı ? Orada ki mevzuyu anlatır mısınız ben mi yanlış biliyorum.

Sayfa 531/937 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •