Sayfa 531/907 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Bunu geçelim, iheva diye bir şirketi var. Bilanço analizini yapın, aynı sektör hisseleri ile kıyaslayın. En az fiyatın 5 katı yukarıda olması lazım ama, ba sı yoooor. Neden yapıyor, anlamak çok zor. Bu günkü yatırımcı iştahının olduğu bir ortamda nominal değer altı ne demek. Ayrıca; aldığı bedelliler ile, tüm grup şirketleri temel olarak çok iyi duruma geldi. İzliyoruz...
    Söylüyorum sorun tahta yapıcılarda.

2.  Alıntı Originally Posted by albul25 Yazıyı Oku
    Düğün değil bayram değil,hayirdir buraya gelen gelene.uzun zamandır günde bir yorum varken şimdi sayfalar yetmiyor.anlasilasan birileri birşeylere buyuk hazırlık içinde.adam kap üstüne kap gönderiyor ki kap görmeye hasret kaldigimiz hissede ama tık yok.ters psikoloji ye devam,hadi bakalım daha neler göreceğiz..burada insanların aklını bulandirmaya çalışan kim varsa cuma günü yüzü suyu hürmetine kahrı perişan etsin.amin.

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kahrı perişan etsin..AMİN...

Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Söylüyorum sorun tahta yapıcılarda.
    Doğru. Günlük işlemlerden izliyoruz. Bank of vb. kurumlar adeta sörf yapıyor cirit atıyor. Spekülatörler bu oyunu her tahtada yapamazlar. Tahtayı enselerine indirebilir patron. Hisse geri alımı ve benzeri birçok yöntemi kullanır, çökmüş gemiyi yürütür...İsterse.
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Cuma cuma beddua olmaz guzel dusunelim guzel seyler olsun , hayirli dualar kabul olsun

5. Onun rahmetinden bekleriz ki, bize pahalı satmasın.

Baştakilerin başlarına akıl ve kalblerine iman versin, yeter.

O vakit kendi kendine iş düzelir.

Hayırlı cumalar

6. Ben kötü niyete beddua ettim,sahsa değil.elbette beddua iyi değil elbette mübarek günde güzel dualar etmek güzel düşünmek gerek ama burada yada başka forumda yorumlariyla garibanın ucbes kuruşuna göz dikene Allah fırsat vermesin.butun güzel ve temiz ahlaklı kardeşlerimin cuma günü muabarek olsun, Allah güzel dileklerinizi kabul etsin.amin..

7.  Alıntı Originally Posted by albul25 Yazıyı Oku
    Ben kötü niyete beddua ettim,sahsa değil.elbette beddua iyi değil elbette mübarek günde güzel dualar etmek güzel düşünmek gerek ama burada yada başka forumda yorumlariyla garibanın ucbes kuruşuna göz dikene Allah fırsat vermesin.butun güzel ve temiz ahlaklı kardeşlerimin cuma günü muabarek olsun, Allah güzel dileklerinizi kabul etsin.amin..

Amin güzel kardeşim seninde cuma günün mübarek olsun..Kuyruğu acıyan öte dursun bak ben alınıyormuyum hayır o zaman suçlu değilim kuyruk acım yok demektir..Biz ihlas holding ve şirketlerinin sahibini çok iyi tanıyoruz tekin ve el emin bir şahıs değil çok garibana göz yaşı döktürdü mağdur etti sürekli zula yapıp amerikadaki geleceğinin alt yapısını sağlamlaştırmaya şekillendirmeye çalışıyor sen kime övgüler yağdırıp aklamaya çalışıyorsun sonrada problem speklerde diyorsun.. Kime çalıştığın aşikar Mercurry efendi burada mücahit efendinin çıkarları için garibanın günahına girme dünyada bir bilge akıllı senmi kaldında küçük yatırımcılar senden feyiz alsınlar gariban küçük yatırımcının aklı fikri yokmu düşün artık garibanın yakasından spk senin yorumlarını neden okumuyor yoksa buraları takip etmiyormudur resmen ihlas hissesi pazarlıyorsun ama kimse senin gibilere kanmaz kanmamalı çünkü biz bu bataklığa battık bak çıkamıyoruz bari üç beş kuruşu olan mazlumlara sebep olup vebal alma.. ytd..

8. Dostum ben kimseye çalışmıyorum.

Evet sorun speklerde.

Ancak Mücahit Efendinin sorumluluğu bu spekleri postalamamasıdır.

Bunları şutlaması gerekir.

Yeni elemanlarla çalışması gerekir.

Sayfa 531/907 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •