Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Cuma cuma beddua olmaz guzel dusunelim guzel seyler olsun , hayirli dualar kabul olsun
Onun rahmetinden bekleriz ki, bize pahalı satmasın.
Baştakilerin başlarına akıl ve kalblerine iman versin, yeter.
O vakit kendi kendine iş düzelir.
Hayırlı cumalar
Ben kötü niyete beddua ettim,sahsa değil.elbette beddua iyi değil elbette mübarek günde güzel dualar etmek güzel düşünmek gerek ama burada yada başka forumda yorumlariyla garibanın ucbes kuruşuna göz dikene Allah fırsat vermesin.butun güzel ve temiz ahlaklı kardeşlerimin cuma günü muabarek olsun, Allah güzel dileklerinizi kabul etsin.amin..
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin güzel kardeşim seninde cuma günün mübarek olsun..Kuyruğu acıyan öte dursun bak ben alınıyormuyum hayır o zaman suçlu değilim kuyruk acım yok demektir..Biz ihlas holding ve şirketlerinin sahibini çok iyi tanıyoruz tekin ve el emin bir şahıs değil çok garibana göz yaşı döktürdü mağdur etti sürekli zula yapıp amerikadaki geleceğinin alt yapısını sağlamlaştırmaya şekillendirmeye çalışıyor sen kime övgüler yağdırıp aklamaya çalışıyorsun sonrada problem speklerde diyorsun.. Kime çalıştığın aşikar Mercurry efendi burada mücahit efendinin çıkarları için garibanın günahına girme dünyada bir bilge akıllı senmi kaldında küçük yatırımcılar senden feyiz alsınlar gariban küçük yatırımcının aklı fikri yokmu düşün artık garibanın yakasından spk senin yorumlarını neden okumuyor yoksa buraları takip etmiyormudur resmen ihlas hissesi pazarlıyorsun ama kimse senin gibilere kanmaz kanmamalı çünkü biz bu bataklığa battık bak çıkamıyoruz bari üç beş kuruşu olan mazlumlara sebep olup vebal alma.. ytd..
Dostum ben kimseye çalışmıyorum.
Evet sorun speklerde.
Ancak Mücahit Efendinin sorumluluğu bu spekleri postalamamasıdır.
Bunları şutlaması gerekir.
Yeni elemanlarla çalışması gerekir.
Yer İmleri