Alın işte bir lira temettü vermeyen bir şirket,sahibi kim isteyen araştırsın
hkm yorumun çok güzel haklısın ben onu en kötü ihtimalle söyledim doğru kar dağıtmasınında çok önemi yok ama düzenli her yıl kar payı dağıtan bir firma namuslu ve şerefli bir firmadır güvenir hissesini alırsın bu tip hep bana rab bana şirketler karı hep sermayeye ekler ulan nerene sokacaksın o karı demezlermi adama yemin ederim bu hisse 6 ay sonra 0,5 tldir
İhale süreci bugün tamamlanmış olan ve 390 milyon Tl ödenmiş olan bir arsa nasıl olur da 30 Haziran tarihli bilançoda stok olarak gösterilir bunu anlamak mümkün değil ?! GYO larla ilgili mevzuatın kesinlikle bu yönüyle gözden geçirilmesi gerekli...
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
İşgyo,sngyo,,trgyo,bunların patronları çok mu dürüst çok mu namuslu ,yıllarca milleti inlettiler,sonra zamanları geldi hepsi uçtu gitti.Bunun da bir zamanı var bu da uçar,bunun dürüstlükle falan alakası olduğunu düşünmüyorum,borsa ve dürüstlük bir araya gelecek şeyler değil,bütün patronlar çakaldır,spk üçkağıtçıdır,ky uygun dalgayı yakalarsa sörf yapar para kazanır,yanlış dalgaya bindiyse de suyun altında kalır boğulur.Bence bu kağıtda uygun zaman diliminde yatırımcı olduk,maliyeti yüksek arkadaşlar vardır,onların kızması çok doğal ona bir şey demiyorum,elbet kağıdın tarihine bakınca ben de bir ton çakallıklar gördüm,ama borsamız böyle bir yer işte bunu kabullenmek lazım.
Son olarak, bütün bunlara rağmen kasada yaklaşık 800 milyon TL, stoklarda yaklaşık 2 milyar TL, ertelenmiş gelir kısmında da 1.3 milyar TL kuzu gibi yatıyor.
Herkese hesabını buna göre yapsın.
Şu ana kadar gördüklerim bunlar sayın arkadaşlarım iyi akşamlar diliyorum...
Yer İmleri