Sayfa 531/1002 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ülkede ki dış dengeye ilişkin en büyük problem enerji tedariği.
    Bu kalemi çıktığınızda problem olmaz.
    hatta ülkemizde petrol-gaz tipi birşeyler bulunsa ve bu sadece bize yetse şu anda kur 5 liranın bile altında olurdu.

Bana da dolar çıkacak gibi geliyor. Öyle gelmesinin nedeni bimasta 1 haftadır yaşanan sert yabancı satışı. Bilmiyorum en son ne zaman %56lara düşmüş yabancı oranı... Dolar bazlı bu fiyatlar yüksek geliyor olabilir onlara.

3. Nereye alıcan laptop u, her evde enaz 2 şer laptop var. Pandemi den dolayı okullar kapanınca, eğitimler İnternet üzerinden verilmişti geçen sene unutuldu sanırım.
    Her veli mecburen laptop aldı, o sene laptop satışları rekor kırdı.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Bana da dolar çıkacak gibi geliyor. Öyle gelmesinin nedeni bimasta 1 haftadır yaşanan sert yabancı satışı. Bilmiyorum en son ne zaman %56lara düşmüş yabancı oranı... Dolar bazlı bu fiyatlar yüksek geliyor olabilir onlara.
    Yabancı kendi açısından haklı. Ben de olsam satarım hisseleri. Adamların 1 gece de dolar bazlı olarak paraları %30 arttı. O yüzden de hisse satıp düşükten doları alıp birşey yapmadan %30 u cebe koydu. Tabana gitmese hisseler emin ol hepsini satarlardı

5. Merkez Bankası bilançosunu iinceleyenler oluyor, bir de TCMB arada genel bir finans piyasası, iç dış odaklar kimin nereyer borcu alacağı var açıklıyor. Yakında öğreniriz.

Yerlilerden çok yurt dışında işlem yapanlara darbe vurulmuş olabilir. Yurt içindekilerin birbirinden dolar alıp satması bu kadar dalgalanma yaratmaması gerekir.

Bakan Nebati 5 milyar dolar ile bu ülkeye zarar veremeyeceklerini anlamışlardır vs dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yabancı kendi açısından haklı. Ben de olsam satarım hisseleri. Adamların 1 gece de dolar bazlı olarak paraları %30 arttı. O yüzden de hisse satıp düşükten doları alıp birşey yapmadan %30 u cebe koydu. Tabana gitmese hisseler emin ol hepsini satarlardı
    Borsadaki genel payları da %41lerde gördüm sen son. Baya baya kendi kendimize kalacağız bu gidişle.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Valla ben düğün dernek, yeni doğan için çeyrek alıp köşeye atmaya başlarım bu fiyatlardan. Ayrıca doğrudan kura bağlı laptop, telefon vs alımlarımı da öne çekerim. Dolar olur da 10 altına insin tüketim malı ithalatı patlar. Akılları varsa 11 altına indirmeyse çalışmazlar bundan sonra.
    4 günleri kaldı, indirsinler indirebildikleri kadar... keşke indirseler 9.x'lere; yılı tek hanede kapayalım havamız olsun hesabı...
    bitirsinler son rezerv kırıntılarını da; artık gece gece basarlar mı diye merak etmeyiz hiç değilse seneye...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. Bi önceki tepede yılanoğlu 7.xx den 5.xx lere düşmüş altı ay yatayda sürünmüştü. Tıssss tıssssır
    Bu tepede 18.xx den 10.xx e düştü, benzerlik olursa altı ay yatayda sürünmesi icap eder, tıssssır tıssssır
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 531/1002 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •